Pommery POP It’s A Boy Champagne Extra Dry 20 cl

Pommery POP It’s A Boy Champagne Extra Dry 20 cl


Label: NautiskelujuomaLabel: SushiLabel: SeurustelujuomaLabel: Aperitiivi

20,49 €

Löydä Alkosta

Legendaarisen tuottajan uusi ylellinen samppanja on täynnä säväyttävää raikkautta. Pieni pullokoko mahdollistaa laatutietoiselle nautiskelijalle itsenäisen juomavalinnan.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkas kullankeltainen, hienot kuplat

Tuoksu

Hedelmäinen, raikas, kevyesti paahteinen

Maku

Kuiva, raikas, hapokas, mantelinen, hedelmäinen, persikkainen, tyylikäs

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Täydellinen aperitiivi

Valmistus

Pommeryn POP-sekoitukset tuovat yhteen kolme lajiketta: pinot noir, pinot meunier ja chardonnay. Yhdessä ne luovat unohtumattoman ja nuorekkaan makukokemuksen. Pinot noir on hallitseva rypäle, joka tuo makuun pyöreyttä ja täyteläisyyttä suussa. Pinot noir täydentää makua tuoden oman säväyksen. Lopuksi lisätään Chardonnay, joka on kasvanut Grands Crus- ja Reims-viinitarhoilla, ja tuo esille tuon miellyttävän raikkauden.

Tarina

Champagne Pommery on yksi maailman suurista samppanjataloista. Pommery on tiettävästi ensimmäisen kuivan brut-samppanjan valmistaja. Tämä edesauttoi samppanjan muutosta pelkästään makeasta jälkiruokaviinistä juomaksi, jota voidaan nauttia missä tahansa hetkessä. Pommeryn tyyli on kaiken kaikkiaan hyvin raikas ja feminiininen. Useimmat talon samppanjat ovat tyyliltään hedelmäisiä, ja erinomaisia nimen omaan sellaisenaan. Ne sopivat myös aperitiiveiksi ja alkuruokien seuraan. Pommery on samppanjatalona erittäin innovatiivinen ja leikkisä, ja esimerkiksi Pommery Blue Sky -samppanja on tarkoitettu nautittavaksi jääpalojen kera isosta lasista.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Tilavuus

0,2 l

Tuotemerkki

Vranken Pommery

Suljenta

Puristekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

France - Champagne - Champagne

Sokeripitoisuus

14 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1028800