UUTUUS

Luomu
La Sangria de la Playa Organic 1,5 L

La Sangria de la Playa Organic 1,5 L


Label: Tapas ja AntipastiLabel: GrilliruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit Kasvisruoka

13,39 €

Löydä Alkosta

Luomu Sangria vailla vertaa - täyteläinen, raikas ja sopivassa määrin mausteisuutta, makeutta, luomu punaviinin makua sekä raikasta appelsiinia. Nyt kätevässä 1,5 L kartonkipakkauksessa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Syvän tumman punainen

Tuoksu

Runsas tuoksu, jossa yhdistyvät punaviinin aromit, lempeä mausteisuus sekä sitruunan ja appelsiinin raikkaus.

Maku

Runsaan täyteläinen ja raikas Sangria. Maku on erittäin hedelmäinen sekä lempeän mausteinen ja siitä voi löytää appelsiinia, sitruunan kuorta, kanelia, neilikkaa sekä kardemummaa. Kaikki tämä on tasapainossa Sangriassa käytetyn ryhdikkään luomu punaviinin aromien ja maun kanssa.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sangria kannattaa viilentää jääkaappikylmäksi ennen sen nauttimista ja se sopii nautittavaksi sellaisenaan. Hieman lisää Espanja tunnelmaa saa lisäämällä lasiin runsaasti jääpaloja, sekä viipaleen appelsiinia ja sitruunaa. Pieni tujaus soodavettä raikastaa Sangriaa entisestään.

Tarina

Sangian historia juontaa juurensa aina keskiajalle asti. Nimi tulee espanjan kielisestä sanasta sangre, joka tarkoittaa verta ja viittaa Sangrian väriin. Erilaisia Sangria reseptejä on satoja ellei tuhansia, mutta alunperin siihen käytettiin punaviiniä, appelsiinia, sitrunaa, erilaisia mausteita sekä sokeria.

Tuoteryhmä

Maustetut viinit

Alkoholipitoisuus

8 %

Alkon tuotenumero

697058

Tilavuus

1,5 l

Suljenta

Muovisuljin

Sokeripitoisuus

80 g/litra

Tuotenumero

1037717