PURE Lakrids

PURE Lakrids


19,68 €

Löydä Alkosta

Tanskalainen Pure Lakrids -lakushotti on yhdistelmä käsityöläisyyttä, parhaita raaka-aineita sekä intohimoa parasta makua kohtaan. Valmistukseen käytetään aitoa lakritsijuurta, salmiakkisuolaa ja viljapohjaista vodkaa. Nauti kylmänä shottina.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Musta

Tuoksu

Salmiakkia ja lakritsaa

Maku

Täyteläinen lakritsi ja salmiakki

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Voidaan käyttää drinkin ainesosana tai nautitaan sellaisenaan, huoneenlämpöisenä tai viilennettynä. Suositellaan ravistamaan ennen nauttimista.

Valmistus

Tuotantolaitos sijaitsee Aarhusissa, PURE Shotit ovat käsityötä raaka-aineiden sekoituksesta kuljetuspakkauksen sulkemiseen asti. Lakritsijuuri kuivataan, kuumennetaan ja jauhetaan, jotta siitä saadaan uutettua mahdollisimman paljon makua. Juomaan lisätään salmiakkisuolaa tasapainottamaan makeaa lakritsin makua.

Tarina

PURE Shots -tuotteet ovat käsityöläisyyden perikuva, joka takaa korkean laadun ja erinomaisen maun. Maussa yhdistyy täyteläinen lakritsi, joka on tasapainotettu ja viimeistelty pienellä määrällä salmiakkisuolaa. Aitoa käsityöläisyyttä Tanskasta, Aarhusin kaupungista. Tuotteen takana ovat kaksi nuorta tanskalaista baarialan ammattilaista, Anders ja Lasse.

Tuoteryhmä

Liköörit

Alkoholipitoisuus

16,4 %

Alkon tuotenumero

920206

Tilavuus

0,7 l

Tuotemerkki

Pure Shots

Suljenta

Synteettinen korkki

Sokeripitoisuus

362 g/litra

Tuotenumero

1023970