Finlandia Lime 37,5 % 50 CL

Finlandia Lime 37,5 % 50 CL


20,98 €

Löydä Alkosta

Sen kuuluisimman suomalaisen vodkan limehedelmältä maistuva makuvodka-klassikko.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkas, väritön

Tuoksu

Puhdas, raikas, täyteläinen ja pehmeä.

Maku

Puhdas, pyöreä, sitruksinen, runsaan hedelmäinen maku on raikas ja erittäin lempeästi lime arominen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Juomasekoitukset erittäin monipuolisesti esim. ginger alen kanssa (Helsinki Mule) tai raikkaana snapsina esim. kala-alkupalojen kera, ruoan valmistukseen esim. kalan marinointi.

Valmistus

PUHTAIN VESI Finlandia Vodkaan käytettävä vesi nostetaan omasta lähteestä. Ikiaikaisten moreenimuodostelmien suodattama, hyinen ja kirkas, sellaisenaan käytettävä – veteen ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. HIENOIN OHRA Vain korkealaatuinen suomalainen ohra kelpaa Finlandia Vodkan raaka-aineeksi. Auringon kultaamien kesäpäivien ja yöttömien öiden kypsyttämänä se on oikea tislaajan unelma – vain vähän poistettavia öljyjä ja runsain mitoin tärkkelystä, mikä takaa suuret määrät puhdasta tislettä. -Markku Raittinen / Master Taster, Finlandia Vodka

Tarina

Jylhänkaunis Finlandia hymni, puhdas, raikas, vihreä luonto, viileä, kirkas vesi lähteessä, josta kuvastuu illansininen kesätaivas, suomalainen juhannus, kirpeät pakkaset, narskuva hanki ja revontulet; -ne ovat asioita, joita Finladia-vodka nostaa jokaisen mieleen. Pohjoinen aurinko on kypsyttänyt viljan pitkinä kesäöinä maukkaaksi; on kuin keskikesän auringon taika olisi läsnä jokaisessa pullossa.

Kuvaus

Puhdas, pyöreä, sitruksinen, runsaan hedelmäinen maku on raikas ja erittäin lempeästi lime arominen.

Tuoteryhmä

Maustetut viinat

Alkoholipitoisuus

37,5 %

Alkon tuotenumero

152726

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Coca-Cola HBC

Sokeripitoisuus

20 g/litra

Tuotenumero

1017060