Finlandia Lime 37,5 % 50 CL

Finlandia Lime 37,5 % 50 CL


18,99 €

Löydä Alkosta

Sen kuuluisimman suomalaisen vodkan limehedelmältä maistuva makuvodka-klassikko.

Ruoka ja kuvaus

Puhdas, pyöreä, sitruksinen, runsaan hedelmäinen maku on raikas ja erittäin lempeästi lime arominen.

Tuoksu

Puhdas, raikas, täyteläinen ja pehmeä.

Väri

Kirkas, väritön

Maku

Puhdas, pyöreä, sitruksinen, runsaan hedelmäinen maku on raikas ja erittäin lempeästi lime arominen.

Valmistus

PUHTAIN VESI Finlandia Vodkaan käytettävä vesi nostetaan omasta lähteestä. Ikiaikaisten moreenimuodostelmien suodattama, hyinen ja kirkas, sellaisenaan käytettävä – veteen ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. HIENOIN OHRA Vain korkealaatuinen suomalainen ohra kelpaa Finlandia Vodkan raaka-aineeksi. Auringon kultaamien kesäpäivien ja yöttömien öiden kypsyttämänä se on oikea tislaajan unelma – vain vähän poistettavia öljyjä ja runsain mitoin tärkkelystä, mikä takaa suuret määrät puhdasta tislettä. -Markku Raittinen / Master Taster, Finlandia Vodka

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Juomasekoitukset erittäin monipuolisesti esim. ginger alen kanssa (Helsinki Mule) tai raikkaana snapsina esim. kala-alkupalojen kera, ruoan valmistukseen esim. kalan marinointi.

Tarina

Jylhänkaunis Finlandia hymni, puhdas, raikas, vihreä luonto, viileä, kirkas vesi lähteessä, josta kuvastuu illansininen kesätaivas, suomalainen juhannus, kirpeät pakkaset, narskuva hanki ja revontulet; -ne ovat asioita, joita Finladia-vodka nostaa jokaisen mieleen. Pohjoinen aurinko on kypsyttänyt viljan pitkinä kesäöinä maukkaaksi; on kuin keskikesän auringon taika olisi läsnä jokaisessa pullossa.

Tuoteryhmä

Maustetut viinat

Alkoholipitoisuus

37,5 %

Alkon tuotenumero

152726

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Brown-Forman

Sokeripitoisuus

20 g/litra

Tuotenumero

1017060