Finlandia Mango 37,5 % 70 cl

Finlandia Mango 37,5 % 70 cl


28,49 €

Löydä Alkosta

Sen kuuluisimman suomalaisen vodkan mangolta maistuva makuvodka-klassikko.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkas, väritön

Tuoksu

Puhdas, eksoottisen hedelmäinen, pehmeän houkutteleva

Maku

Puhdas, täyteläinen, lempeä, eksoottisen hedelmäinen ja runsaan mangoinen, hieman raikasta, pihkaista aromia.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Juomasekoitukset erittäin monipuolisesti. Parhaimmillaan runsaissa, täysmehupohjaisissa drinkeissä. Kokeile myös snapsina itämaisille ruoille ja ruoka-annoksille joilla on makea kastike tai esim. kaakaon kera!

Valmistus

PUHTAIN VESI Finlandia Vodkaan käytettävä vesi nostetaan omasta lähteestä. Ikiaikaisten moreenimuodostelmien suodattama, hyinen ja kirkas, sellaisenaan käytettävä – veteen ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. HIENOIN OHRA Vain korkealaatuinen suomalainen ohra kelpaa Finlandia Vodkan raaka-aineeksi. Auringon kultaamien kesäpäivien ja yöttömien öiden kypsyttämänä se on oikea tislaajan unelma – vain vähän poistettavia öljyjä ja runsain mitoin tärkkelystä, mikä takaa suuret määrät puhdasta tislettä. -Markku Raittinen / Master Taster, Finlandia Vodka

Tarina

Jylhänkaunis Finlandia hymni, puhdas, raikas, vihreä luonto, viileä, kirkas vesi lähteessä, josta kuvastuu illansininen kesätaivas, suomalainen juhannus, kirpeät pakkaset, narskuva hanki ja revontulet; -ne ovat asioita, joita Finladia-vodka nostaa jokaisen mieleen. Pohjoinen aurinko on kypsyttänyt viljan pitkinä kesäöinä maukkaaksi; on kuin keskikesän auringon taika olisi läsnä jokaisessa pullossa.

Tuoteryhmä

Maustetut viinat

Alkoholipitoisuus

37,5 %

Alkon tuotenumero

954967

Tilavuus

0,7 l

Tuotemerkki

Coca-Cola HBC

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

25 g/litra

Tuotenumero

1017071