Karmeliten Kloster Gold

Karmeliten Kloster Gold


4,10 €

Löydä Alkosta

Saksalainen Helles

Ruoka ja kuvaus

Maku

Raikas ja miellyttävä maku on viljaisen maltainen, hennon hunajainen, yrttinen ja kuivan heinäisesti humaloitu. Suutuntuma on melko keskitäyteläinen ja keskiasteisen hiilihappoinen.

Tarina

IS 6.3.2020 -> ”90 pistettä. Kun Münchenistä ajetaan reilut sata kilometriä koilliseen, löytyy Straubingin pikkukaupunki. Useimmille Baijerin-kävijöillekin kaupunki lienee tuntematon, mutta vuonna 1367 perustettu Karmeliten Brauerei saattaa pelkästään olla riittävä syy vierailuun. Suositus perustuu panimon hellesiin, joka on saanut nimekseen Gold. Vaaleankullankeltainen olut äärimmäisen kirkas. Vaaleaa mallasta, heinää, kepeitä yrttejä ja kukkaisia aromeja pursuava tuoksu on kuin lupaus keväästä. Keveydestään huolimatta suun täyttävä, vain hieman leipämäinen maku jatkaa aromaattista ja jaloa latua. Hiilihappotasapaino, kepeä maltaisuus ja maltillinen humalointi ovat kohdillaan.” – Kari Ylänne IS Saatavilla S ja K ryhmän kaupoista kautta maan

Kuvaus

Hyvin kirkas vaaleankultainen väri. Miellyttävä tuoksu on viljaisen maltainen, hieman hunajainen, yrttinen ja heinäisesti humaloitu. Raikas ja miellyttävä maku on viljaisen maltainen, hennon hunajainen, yrttinen ja kuivan heinäisesti humaloitu. Suutuntuma on melko keskitäyteläinen ja keskiasteisen hiilihappoinen.

Tuoteryhmä

Oluet

Alkoholipitoisuus

5,1 %

Alkon tuotenumero

924208

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Karmeliten Brauerei

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028409