12 Knights

12 Knights


Mehevä & Hilloinen

Label: GrilliruokaLabel: PorsasLabel: PikkusuolaisetLabel: Mausteiset ja lihaisat makkarat

13,99 €

Löydä Alkosta

12 Knights on kunnianosoitus portugalilaisille ritareille, jotka ovat rohkeasti puolustaneet maataan vihollisia vastaan. Miekan takaa paljastuu nautinnollinen, elegantti viini, joka sopii erinomaisesti seurusteluun.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Moniulotteinen ja runsaan marjainen tuoksu, jossa kypsää punaista marjaa sekä miellyttävää mausteisuutta.

Maku

Täyteläinen, moniulotteinen ja elegantti, tasapainoisen runsas viini, jossa kypsää punaista marjaa (vadelmaa, boysenmarjaa, kirsikkaa), kevyttä vaniljaa sekä hentoa yrttisyyttä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Lempeän pehmeiden tanniiniensa ansioista viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan. Se on parhaimmillaan hieman viilennettynä, n. 16-asteisena. Se on myös mainio kumppani porsaalle, erilaisille mausteisille makkaroille, grilliruoalle sekä pikkusuolaisille.

Tarina

Ritarit ovat aina näytelleet merkittävää osaa Portugalin historiassa. Ritarit ovat puolustaneet maata lukuisilta valloitusyrityksiltä vuosisatojen saatossa, taisteluja on käyty, rauhansopimuksia on tehty. 12 Knights, suom. 12 ritaria, on kunnianosoitus kuuluisalle portugalilaiselle tarinalle 12 rohkeasta miehestä, jotka taistelivat puolustaakseen omaa maataan sekä Portugalin kansaa. Pulloa koristava miekka on symboli ritarien rohkeudesta.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

942095

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Aveleda

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Rypäleet

Syrah, Alicante Bouschet, Touriga Nacional, Tinta Roriz

Tuotenumero

1027425