Cali by Snoop Red

Cali by Snoop Red


Pehmeä & Hedelmäinen

Label: Kana ja KalkkunaLabel: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: Pikkusuolaiset

17,88 €

Löydä Alkosta

Ikonisen rap-artistin nimeä kantava kalifornialainen helposti lähestyttävä Petit Sirah -voittoinen red blend. Kuuntele Doggfatherin tervehdys skannaamalla puhelimellasi viinin etikettiä: experience.19crimes.com.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Pehmeä, täyteläisen hedelmäinen & keskitanniininen Petit Sirah -voittoinen blendi. Runsaasti tummien marjojen aromeja, taustalla hentoa Zinfandelin tuomaa karamellimaisuutta ja tummaa paahdettua tammea, joka yhdistyy tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Snoop Cali Red on helposti nautittava täyteläinen Petite Sirah –voittoinen blendi, joka toimii seurusteluviininä lisäksi rouheiden ruokien kumppanina.

Tarina

Kalifornian Long Beachillä syntynyt ja kasvanut Snoop Dogg on yhdysvaltalainen rap- ja reggae-artisti, näyttelijä ja musiikkituottaja, yksi menestyneimmistä rap-artisteista 1990-luvun alusta lähtien. Hän on julkaissut 19 ja myynyt yli 40 miljoonaa albumia, saavuttanut ykkösaseman kuuntelijalistojen kärjessä lukemattomia kertoja ja saanut 20 Grammy -ehdokkuutta. Jokaisessa Cali Red -pullossa on erilaisilla Snoop Doggin kuvilla painettu korkki ja voit kuunnella Doggfatherin tervehdyksen skannaamalla puhelimellasi viinin etikettiä: experience.19crimes.com

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

935082

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Synteettinen korkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

15 g/litra

Rypäleet

Merlot, Petite Sirah, Zinfandel, Cabernet Savignon

Tuotenumero

1036074