Casal Garcia Douro Red

Casal Garcia Douro Red


Label: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: Mausteiset ja lihaisat makkaratLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

9,98 €

Löydä Alkosta

Tyylikäs punaviini Portugalin tunnetulta Douron viinialueelta. Alegria! Kolme tähteä Viinilehden tastingissä; "Laadukas viini myös juhlaan"

Ruoka ja kuvaus

Väri

Syvän tummanpunainen, jossa häivähdys rubiininpunaista

Tuoksu

Marjaisa ja moniulotteinen

Maku

Keskitäyteläinen, tyylikäs punaviini, jossa on punaisten kypsien marjojen (kirsikka, karpalo, karhunvatukka, luumu) lisäksi myös hentoa mausteisuutta. Mehukas, raikkaan hienostunut ja tasapainoisen elegantti.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Seurusteluun ja nautiskeluun ystävien kanssa. Loisto valinta myös kanaruokien, pastan & pitsan kuin myös juustojen kanssa.

Valmistus

Douron alueelle tunnusomaiset rypäleet poimitaan alueen eri tarhoilta. Viinin käyminen tapahtuu 24-26 asteen lämpötilassa, minkä aikana viini maseroidaan lyhyesti menetelmällä, jossa rypäleiden kuorien (mäskin) annetaan olla jo käyvässä rypälemehussa mukana. Tämän jälkeen seuraa malolaktinen käyminen ja viinin stabilisointi terästankeissa ennen pullotusta.

Tarina

Casal Garcia -punaviini tulee Portugalin tunnetulta Douron alueelta, jonka mannermainen ilmasto ja liuskeinen maaperä saavat aikaan upean intensiivisiä, aromikkaita ja erittäin tasapainoisia viinejä. Douron alue on yksi maailman vanhimmista viininviljelyalueista, jossa on pitkät perinteet ja viininvalmistuksen ammattitaito. Alueen viinien tunnettuus ja suosio ovatkin olleet kasvussa vuosi vuodelta.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

955208

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Aveleda

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Portugal - Estremadura – Lisboa

Sokeripitoisuus

2 g/litra

Rypäleet

Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca

Tuotenumero

1027080Kolme tähteä Viinilehden tastingissä: Laadukas viini myös juhlaan! Kypsän marjainen, tummasävytteinen. Pehmeät tanniinit tuovat viiniin napakkuutta ja kantavat kokonaisuutta herukkaiseen ja hieman luumuakin muistuttavaan jälkivaikutelmaan. Sopii selkeämakuisille tummille liharuoille ja myös koville, suolaisille juustoille. "Ilta-auringon kajo tynnyrissä".

- Viinilehti