Vegan
Cune Crianza Magnum 1,5 L

Cune Crianza Magnum 1,5 L


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: LammasLabel: Mausteiset ja lihaisat makkarat

35,98 €

Löydä Alkosta

Espanjalaisen huipputuottajan Rioja punaviini upeassa Magnum pullossa. Viini on täyteläinen, eloisa, tumman marjaisa ja mausteinen. Modernilla tyylillä valmistettu perinteinen Riojan viini on takuu varma valinta liharuoan kaveriksi.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Tumma rubiininpunainen

Tuoksu

Mustaherukkaa, kirsikkaa, mausteita ja paahteisuutta.

Maku

Täyteläinen, mehevä, kirsikkainen, mustaherukkainen, hennon nahkainen. Tyylikäs ja runsas, tasapainoinen ja eloisa.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Täydellinen maukkaille ja runsaille riistaruoille. Sopiva myös naudalle, lampaalle ja erilaisille mausteisille makkaroille. Oivallinen myös vivahteikkaille koville juustoille ja maukkaille tapaksille.

Valmistus

Rypäleet on huolellisesti käsin valittu. Kevyt maserointi ennen lämpötilakontrolloitua käymistä terästankeissa. Kypsyminen tapahtuu amerikkalaisissa tammitynnyreissä vuoden verran, jonka jälkeen vielä 6 kuukauden pullokypsyminen.

Tarina

CVNE, Compañía Vinícola del Norte del España on vuonna 1879 perustettu espanjalainen perhetuottaja, joka on alun perin lähtöisin Haron kaupungista Riojasta. CVNE:n logossa oleva Espanjan lippu symboloi viinitalon kansainvälistä asemaa: CVNE on espanjalaisen viinin lähettiläs maailmalla. Sen osuus riojalaisten viinien markkinoista on esimerkiksi Espanjassa yli 11% ja useilla markkinoilla jopa enemmän. CVNE:n alaisuudessa toimii useita viinibrändejä neljällä alueella: Riojasa, Ribera del Duerossa, Ruedassa ja Kataloniassa Cavan alueella. Lisäksi CVNE:llä on tarhoja myös Kanarian saarilla. Rioja on CVNE:n tärkein viinialue, ja sieltä tulee Cunen, Viña Realin, Continon ja Imperialin viinit. Riojassa CVNE:n viinitarhat keskittyvät parhaille alueille Rioja Alavesan ja Rioja Altan alueille lähelle Ebro-jokea. Alueet sijaitsevat muuta Riojaa hieman korkeammalla ja ilmasto on siitä johtuen hieman viileämpi, antaen viineille eleganssia ja vivahteikkuutta.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

932752

Tilavuus

1,5 l

Tuotemerkki

CVNE

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Spain - Rioja - Rioja

Sokeripitoisuus

2 g/litra

Rypäleet

Tempranillo, Garnacha, Mazuelo

Tuotenumero

1028537