Cune Reserva -viinin valmistukseen käytettävät rypäleet ovat peräisin yhtiön Caballeros-, Santo Tomás- ja Sarnamoros-tiloilta, jotka sijaitsevat Rioja Altassa Rodeznon, Villalban ja Haron kaupungeissa.
Maaperä on pääasiassa kalkkipitoista savea, ja se sijaitsee 500-600 metrin korkeudessa. Viinit ovat 20-25 vuotta vanhoja, ja kaikki Cune Reservan rypäleet korjataan käsin.
Malolaktisen käymisen jälkeen viini kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (osittain uusissa) ja amerikkalaisissa tynnyreissä. Prosessi jatkuu 24 kuukauden ajan, jonka aikana viini kehittyy ja omaksuu näiden kahden puulajin ominaispiirteet. Luonnollisen selkeytyksen jälkeen seuraa toinen kypsytys- ja tasapainotusvaihe. Viini viipyy pullossa CVNE:n kellarissa vähintään 12 kuukautta ennen kuin se päästetään markkinoille.