UUTUUS

LuomuVegan
Domaine la Feuille Organic Pinot Noir 1,5 L

Domaine la Feuille Organic Pinot Noir 1,5 L


Marjaisa & Raikas

Label: PikkusuolaisetLabel: Miedot juustotLabel: RiistalinnutLabel: Sienet

22,98 €

Löydä Alkosta

Upea ja elegantti luomu Pinot Noir Etelä-Ranskasta, Kätevässä 1,5 L hanapakkauksessa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Syvän tumman punainen

Tuoksu

Tämän viini tuoksu on tulvillaan marjaisan hedelmäisiä aromeja, kuten vadelmaa, mesimarjaa, karhunvatukkaa sekä hapan kirsikkaa. Monipuolisuutta tuoksuun tuo lempeä yrttisyys, joka muistuttaa metsän havuisuutta ja aavistus mausteisuutta.

Maku

Maku on kevyehkö, mutta se on runsaan aromikas. Pehmeät tanniinit ja runsas raikas hapokkuus tuovat tälle luomu punaviinille sopivasti ryhtiä. Tuoksun marjaisa hedelmäisyys toistuu maussa ja kantaa aina pitkään hieman hapan kirsikkaiseen ja ryhdikkääseen jälkimakuun asti.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Riistalinnut sekä muut kevyemmät liharuoat ovat mainio kumppani tälle viinille ja se pääsee myös oikeuksiinsa maittavien sieniruokien kanssa. Viinin runsas hapokkuus ja elegantti rakenne kestävät myös hieman mausteisempiakin ruokia. Kokeile myös seurustelujuomana. Viinin raikkautta voi myös korostaa viilentämällä sitä hieman.

Tarina

Rypäleet tähän luomuviiniin tulevat Etelä-Ranskasta välimerellisestä Vin de Pays d’Oc viinialueelta. Kesät ovat kuumia ja kuivia, joka edesauttaa rypäleiden täydellisessä kypsymisessä ja saa aikaan intensiivisiä ja konsentroituneita aromeja. Lempeä merituuli viilentää viinitarhoja juuri sopivasti ja edesauttaa pitämään rypäleiden happotasapainon, jolloin viinistä tulee raikasta, eleganttia ja ryhdikästä. Samalla tämän alueen ilmasto on erinomaista luomuviljelyyn.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

937583

Tilavuus

1,5 l

Tuotemerkki

Domaine La Feuille

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

4 g/litra

Rypäleet

Pinot Noir

Tuotenumero

1034547