Luomupunaviini Juli tulee maineikkaasta argentiinalaisesta Zuccardin viinitalosta ja Juli on perheen tyttären, Julia Zuccardin lempinimi. Viini sisältää tärkeän sanoman, sillä huippuviinien valmistuksen lisäksi Zuccardin perhe keskittyy naisten ja heidän perheidensä tukemiseen ja aktivoimiseen. Työntekijöille ja paikalliselle yhteisölle tarjotaan mm. koulutusta ja muuta apua tärkeiden taitojen lisäämiseksi. Zuccardin viinitalo on valmistanut viiniä perhetilalla vuodesta 1963 lähtien. Arvostettu tuottaja yhdistää perinteisen viininvalmistuksen parhaat puolet menestyksekkäästi uusiin innovaatioihin.
Zuccardin perhetilan historia juontaa juurensa 1950-luvulle, jolloin Alberto ”Tito” Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaiset vanhempansa olivat asettuneet Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti kokeilut uusien keinokastelumenetelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinintuotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä ja nykyään Bodega Zuccardia Mendozassa ja Uco Valleyssa johtaa Sebastián Zuccardi isoisänsä Alberton ja isänsä Josén jalanjäljissä. José ja Sebastián Zuccardi ovat moneen kertaan kansainvälisesti palkittuja viinintekijöitä ja Sebastiánin tavoitteena on valmistaa viinejä, jotka parhaiten ilmaisevat alkuperänsä, maaperänsä ja viinitarhojen äärimmäiset ilmasto-olosuhteet jokaisessa lasillisessa. Hänen aloitteestaan viinitilalla on ollut vuodesta 2008 lähtien tutkimus- ja kehitysalue, joka on omistettu terroirin ja viinin laatuun vaikuttavien erilaisten muuttujien tutkimiseen. Vuonna 2019 Decanter-lehti valitsi Sebastiánin Etelä-Amerikan parhaaksi viinintekijäksi. Vuonna 2022 Wine Enthusiast -lehti puolestaan Zuccardin parhaaksi uuden maailman viinitaloksi.