Vegan
Loyalty Vinho Tinto Portugal 2,25 L

Loyalty Vinho Tinto Portugal 2,25 L


Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: Voimakkaat juustotLabel: Seurustelujuoma

25,99 €

Löydä Alkosta

Suuri, voimakas, lempeä, pehmeä, seurallinen ja hieman temperamenttinen - Loyalty Vinho Tinto Portugal on HAUkuttavan hyvä punaviini, jolla on suuri sydän - aivan kuin esikuvallaan berninpaimenkoiralla.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tummasävytteinen ja paahteinen tuoksu on muheva, mustaherukkainen, tumman kirsikkainen ja karhunvatukkainen sekä mukavan mausteinen.

Maku

Täyteläinen maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Viinin suutuntuma on leveä, pehmeä sekä pyöreä, johon lempeät tanniinit tuovat mukaan ryhtiä ja rakennetta. Viinin jälkimaku on pitkä, lämminhenkinen ja tammikypstys tuo jälkimakuun vaniljaisuuta ja mausteisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Pehmeän täyteläisyytensä takia Loyalty Vinho Tinto Portugal on mitä mainioin seurustelupunaviini. Se sopii myös oivallisesti grillattujen runsaiden liharuokien seuraksi, voimakkaiden juustojen kaveriksi ja runsaiden mausteisten kasvisruokien kumppaniksi.

Palkinnot

Viinilehti kolme tähteä ja LÖYTÖ - laadukas ja hyvin tehty viini. Arvio: Tuhti ja lämminhenkinen tuoksu on tummasävytteinen, maanläheinen ja paahteinen, muistuttaen karhunvatukoita, mustikoita ja tummia luumuja. Melko roteva, nuorekas maku on sekin lämminhenkinen ja tummasävytteinen. Viini on jäntevä ja särmikäs - nuorekkaat parkkihapot kuivattavat kevyesti suuta. Aromeiltaan viini seuraa tuoksun tummasävytteisyyttä. Kokonaisuus jättää nielua lämmittävän, pippurisen mausteisen ja terhakkaan jälkivaikutelman.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

920381

Tilavuus

2,25 l

Tuotemerkki

Anora Wines

Suljenta

Muu suljenta

Alue

Portugal - Portugal - Portugal

Sokeripitoisuus

11 g/litra

Rypäleet

Syrah, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Castelão

Tuotenumero

1027915