UUTUUS

LuomuVegan
Mini-Vacanza Organic Puglia Primitivo by Huono Äiti

Mini-Vacanza Organic Puglia Primitivo by Huono Äiti


Pehmeä & Hedelmäinen

Label: NautaLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Pataruoka

15,29 €

Löydä Alkosta

Super suositun Miniloma Rose Prosecco by Huono Äiti rinnalle saapuu moderni ja haluttu luomu Primitivo Apuliasta, Italiasta. Mini-Vacanza Organic Primitivon nautintaohjeet ovat selkeät: 1. Avaa pullo ja anna viinin hengittää. 2. Jos se ei näytä hengittävän, elvytä viiniä suusta suuhun -menetelmällä - Huono Äiti

Ruoka ja kuvaus

Väri

Tumman punainen

Tuoksu

Tuoksu on runsas, lämmin ja miellyttävä. Siitä voi löytää mm. mustikkaa, boysenmarjaa, kypsää luumua, viikunaa sekä lempeää mausteisuutta.

Maku

Maku on erittäin runsas, täyteläinen sekä pehmeän tanniininen. Tuoksun aromit toistuvat maussa. Jälkimaku on lempeä, runsaan hedelmäinen, hieman mausteinen, jopa hennon kahvinen ja siinä on piristävää raikasta hapokkuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Käyttö on helppoa: 1. Avaa pullo ja anna viinin hengittää. 2. Jos se ei näytä hengittävän, elvytä viiniä suusta suuhun -menetelmällä. Kumppaniksi tälle runsaan lempeälle viinille sopivat erilaiset pataruoat sekä erilaiset pikkusuolaiset. Tämä on myös erinomainen viini rentoon seurusteluun.

Valmistus

Primitivo on historiallinen punainen rypälelajike, jonka juuret juontavat Kroatiaan. Kroatiasta se rantautui Italiaan ja erityisesti Apuliaan 1700-luvulla. Primitivo aikaisin kypsyvä lajike ja sen nimi tarkoittaakin vapaasti käännettynä aikaista tai aikaisin kypsyvää. Apulia sijaitsee Italian etelä osassa ja on Italian saappaan ”kantapää ja korko”. Alue on kuuma ja kuiva, mutta Adrian meren lempeät tuulet tekevät ilmastosta erinomaisen rypäleiden viljelyyn.

Tarina

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen. Huono Äiti alkoi yhden naisen juttuna Facebookista lähes kymmenen vuotta sitten. Huonon Äidin takana on Sari Helin - YLE:n ajankohtaisohjelmien tv-toimittaja, radiotoimittaja sekä kolumnisti eri naistenlehdissä. Somen jälkeen tuli blogi ja blogin jälkeen yhteisö. Yhteisön jäsenet sekä vakituiset kirjoittajat, videokuvaajat, kuvaajat ja leikkaajat tekevät nyt Huonon Äidin saitin sisällön.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14,5 %

Alkon tuotenumero

928312

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Huono Äiti

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Italy - Puglia - Puglia

Sokeripitoisuus

10 g/litra

Rypäleet

Primitivo

Tuotenumero

1036156