Robert Mondavi Winery Reserve Cabernet Sauvignon to Kalon Vineyard

Robert Mondavi Winery Reserve Cabernet Sauvignon to Kalon Vineyard


Roteva & Voimakas

Label: NautaLabel: juustotLabel: NautiskelujuomaLabel: Riista

229,98 €

Löydä Alkosta

Yhden maailman arvostetuimman viinituottajan Robert Mondavi Wineryn tunnetuin ja palkituin viini kuuluisalta to Kalon -palstalta. Nimitys "to Kalon" tulee antiikin kreikasta ja tarkoittaa täydellistä kauneutta.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tuoksussa on luumua, tammea ja hentoa lakritsia.

Maku

Maussa runsaasti tummaa marjaa, karhunvatukkahilloa, lakritsia sekä hentoa tupakkaa. Runsaan tamminen viini, jonka loppumaussa hento yrttisyys ja kevyttä mustapippuria. Upea viini, joka vakuuttaa jokaisen! Tätä laatua et helposti löydä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Kypsytä rauhassa kellarissa, todella hyvä kypsytytyspotentiaali.

Valmistus

Vuosi 2018 tarjosi ideaalit sääolosuhteet rypäleille niiden saavuttaessa optimaalisen kypsyyden. Rypäleet poimittiin syyskuun 26. ja lokakuun 26. päivän välillä. Viini kypsyi 21 kuukautta ranskalaisessa tammessa (100% uutta tammea). Viinin kaikki rypäleet ovat "to Kalon"-viinipalstalta.

Tarina

Robert Mondavi -viinitilan tunnusmerkkejä ovat alusta saakka olleet kokeilunhalu sekä pyrkimys parempaan laatuun ja tekniikkaan viinitarhoissa ja kellareissa. Tilan viinit heijastavat hienosti Mondavin näkemystä eleganteista, harmonisista viineistä, jotka kilpailevat maailman parhaiden viinien kanssa. Myös luonnonmukainen viljely ja ympäristöystävällisyys ovat tilan keskeisiä arvoja niin viininviljelyssä kuin -tuotannossakin.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14,5 %

Alkon tuotenumero

928788

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Constellation

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

USA - California - California

Sokeripitoisuus

0,2 g/litra

Rypäleet

Cabernet Sauvignon

Tuotenumero

1020991