Luomu
Scientifically Proven Italian Zinfandel Organic PET

Scientifically Proven Italian Zinfandel Organic PET


Label: Kana ja KalkkunaLabel: NoutopöytäLabel: PorsasLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

13,99 €

Löydä Alkosta

Asiasta kuin asiasta saa halutessaan monimutkaisen yhtälön - hyvän viinin sen sijaan tunnistaa lyhyelläkin matematiikalla.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Tumman punainen

Tuoksu

Hedelmäinen

Maku

Pehmeä ja hedelmäinen, juuri sopivasti jäännössokeria sisältävä viini, jonka runsasta hedelmäisyyttä tukee tasapainoinen happorakenne. Viini on keskitäyteläinen ja keskitanniininen. Maussa mustikkaa, boysenmarjaa ja kevyttä viikunaisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen kumppani esim. pastaruoille, porsaalla ja kanalle sekä pehmeän hedelmäisyytensä ansioista myös noutopöytään.

Tarina

Viinin ei pitäsi olla ydinfysiikkaa, mutta joskus viinimaailmassa tuntuu juuri siltä. Viinimaailman Einsteint pähkäilevät koillisrinteiden kallistuskulmia ja lukevat viinin laboratorioanalyysiä kuin jännitysromaania. Viiniin käytetyt rypäleet on tietenkin viljelty juuri täydellisessä kulmassa linnunradan planeettoihin nähden, rinteet ovat kallellaan kuun kiertoon sopivasti, jokaisen viininteon vaiheet on kelloitettu sekunnin tarkkkuudella täydellisen happorakenteen saavuttamiseksi.   Oikea ahaa-elämys tulee kuitenkin sen oivaltamisesta, kuinka yksinkertainen asia viini pohjimmiltaan on. Me olemme tehneet kaikki tarvittavat laskelmat, jotta sinä voit keskittyä pelkkään nauttimiseen. Saammeko esitellä: Scientifically Proven – tieteellisesti todistettu!

Tuoteryhmä

Punaviinit

Alkoholipitoisuus

14 %

Tilavuus

1 l

Tuotemerkki

Anora Wines

Suljenta

Muovinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Rypäleet

Zinfandel

Tuotenumero

1023754*** Laadukas ja hyvin tehty, edullinen ostos!

- Viinistä viiniin -opas 2017