Shafer One Point Five 2018

Shafer One Point Five 2018


Roteva & Voimakas

Label: NautaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: LammasLabel: Riista

124,90 €

Löydä Alkosta

One point Five juhlistaa kestäviä siteitä, ja se on saanut nimensä termistä 'puolitoista sukupolvea', jonka John ja Doug Shafer loivat aikoinaan kuvaamaan heidän pitkää ja onnistunutta isä-poika-kumppanuuttaan, He työskentelivät rinnakkain vuosikausia johtaen Stags Leap District -viinitilaa luotsaten sen nykypäivään.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Viini on aromeiltaan erittäin monivivahteinen ja kompleksinen. Tummasta tuoksusta voi erottaa yrttisyyttä, kuten laventelia, eukalyptusta, ja kahvin aromeja. Viinissä on myös ylivuotavaa tummaa marjaisuutta.

Maku

Maku on erittäin täyteläinen ja juureva, siinä on nahkaisuutta, joulumausteita ja myös upeaa mineraalisuutta. Jälkimaku on muheva, kirsikkainen, luumuinen ja voimakas, mutta elegantti.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nauti tuhtien liharuokien, kuten riistan, naudan- ja lampaanlihan kanssa. Sopii myös siipikarjalle.

Tarina

Viinin rypäleet tulevat kuuluisalta Stags Leapin viinialueelta kahdelta eri palstalta. Lämmin ja kuiva vuosi tuotti pienempiä rypäleitä rikkaalla värillä ja intensiivisellä maulla, tuottaen viinin erinomaisella rakenteella ja kellarointipotentiaalilla. Kypsytys 20 kuukautta uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä (Allier & Tronçais).

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

15 %

Alkon tuotenumero

902745

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Shafer

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

3 g/litra

Rypäleet

Cabernet Sauvignon

Tuotenumero

1029019