Spier Seaward Pinotage

Spier Seaward Pinotage


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: LammasLabel: Riistalinnut

17,98 €

Löydä Alkosta

Seaward- viinisarja tulee viileiltä merenläheisiltä tarhoilta Kapkaupungin liepeiltä. Tässä viinissä heijastuu Spier:n raikas ja moderni tyyli Pinotage-lajikkeessa.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Tummanpunainen.

Tuoksu

Tuoksussa tummia hedelmiä ja ripaus mausteisuutta.

Maku

Kirsikkainen, keskitäyteläinen viini vaniljan ja mausteisuuden vivahteilla.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Grilli- ja liharuoat..

Valmistus

Käsinkerättyjä rypäleitä on kylmäliotettu kahden päivän ajan ennen käymistä. Käymisen jälkeen viini on kypsynyt 14 kuukautta tammitynnyreissä.

Tarina

Vielä kolme vuosisataa perustamisensa jälkeen Spier on yhä perheomisteinen viinitila. Sitä johtaa Enthovenin perhe, joka osti upeista viinitarhoista ja viljelysmaista koostuvan tilan vuonna 1993. Enthovenit haluavat säilyttää ja välittää viinitilan ainutlaatuisen perinnön tuleville sukupolville. Tämä näkyy Spierin liiketoiminnassa ja siinä, miten taloa johdetaan. Spier suojelee intohimoisesti ympäristöä ja tukee paikallisyhteisöjä ostamalla paikallisilta tuottajilta. Spierin omistajat asuvat tilalla ja työskentelevät niin viininviljelyn, maatalouden kuin vapaa-ajan aktiviteettien parissa. Vuosien saatossa tilan historiallisia rakennuksia on kunnostettu pieteetillä. Spier tunnetaan uraauurtavasta ajattelustaan ja siitä, että se tekee asiat toisin. Ympäristö ja henkilöstön hyvinvointi on sydämenasia spieriläisille.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

927424

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Spier

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

2 g/litra

Rypäleet

Pinotage

Tuotenumero

1028957