UUTUUS

Trapiche Reserve Malbec

Trapiche Reserve Malbec


Mehevä & Hilloinen

Label: GrilliruokaLabel: Miedot juustotLabel: PataruokaLabel: Sienet

12,98 €

Löydä Alkosta

Perinteikkään Trapichen viinitalon laadukas ja täyteläinen Malbec Mendozasta, Argentiinasta

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Kypsän hedelmäinen tuoksu, jossa luumua ja kirsikkaa sekä hentoa paahteisuutta.

Maku

Maku on täyteläinen ja runsas, tanniinit mukavassa tasapainossa. Maussa kypsää, tummaa hedelmäisyyttä sekä hentoa vaniljaa.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen kumppani grillatulle lihalle, pastaruoille sekä puolikoville juustoille kuten goudalle, gruyerelle ja edamille.

Valmistus

Rypäleet viljellään hyvin korkealla, joten viinissä on hyvää raikkautta. Argentiinan lämmin aurinko vuorostaan tuo viiniin runsautta ja hedelmäisyyttä. Viiniä on kypsytetty tammessa 9 kuukautta.

Tarina

Vuonna 1883 perustettu Trapiche on Argentiinan palkituin viinintuottaja, jonka tuotannosta 90 % menee vientiin. Viinitalon laadukas tuotanto tulee Mendozan laaksosta, joka on Argentiinan huippuviinialue.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Penaflor Group

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

2,7 g/litra

Rypäleet

Malbec

Tuotenumero

10128193 tähteä - laadukas ja hyvin tehty - edullinen ostos Avoin ja nuorekkaan muheva tuoksu muistuttaa aromeiltaan mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja mustikkaa. Näitä vivahteita värittävät lisäksi vaniljaisen mausteiset ja hennon paahteiset sävyt. Varsin täyteläinen maku on sekin nuorekas ja luonteeltaan varsin muheva. Tuoksun aromien lisäksi viinissä on yrttisyyttä ja tummia hedelmiä, kuten luumua. Pehmeät tanniinit tuovat tasaiseen makuun ryhtiä. Viini jättää maanläheisen muhevan jälkivaikutelman. Yleisviini tummien liharuokien ja riistan, myös täyteläisten pastaruokien seuraan.

- Viinilehti