Kein Name Zweigelt Rosé Trocken

Kein Name Zweigelt Rosé Trocken


Label: Rasvainen kalaLabel: Itämainen ruokaLabel: RiistalinnutLabel: Aperitiivi

11,98 €

Löydä Alkosta

Kein Name viinit ovat silkkaa sisältöä. Viinit on tehty viinintuottajan ja Master of Wine Julie Nyheimin yhteistyössä. Kaikki Kein Name viinit ovat niin sanottuja viileän ilmanalan viinejä – hedelmäisiä, raikkaan hapokkaita ja samaan aikaan hyvin tasapainoisia.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Kuiva ja hedelmäinen roseeviini, jossa on herkullisen runsas hapokkuus. Viinistä voi löytää mm. punaherukkaa, punaista kirsikkaa, mansikkaa ja sitruunaa. Jälkimaku on hyvin tasapainoinen ja siinä on mineraalinen raikas hapokkuus.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Kein Name Zweigelt Rosé Trocken on erinomainen kumppani punalihaiselle kalalle tai vaalealle lihalle. Kokeile myös kesäisten pastasalaattien kera.

Valmistus

Niederösterreich eli Ala-Itävalta on erittäin monipuolinen alue rypäleiden viljelyyn. Se jakautuu useaan eri ala-alueeseen ja jokaisella alueella on omat tyypilliset, siellä parhaiten menestyvät, rypälelajikkeensa. Zweigelt on punainen rypälelajike, joka viihtyy parhaiten Pannonia Niederösterreichissa, hieman kaakkoon Wienistä. Ilmasto on muuta aluetta lämpimämpää, mikä edes auttaa punaisten rypäleiden kypsymistä. Maaperä on useiden eri maalajikkeiden sekoitusta mm. hiekkaista savimaata sekä kalkkikiveä, joka tuo viinin extra hapokkuuden tuntua

Tarina

Ferdinand Mayr on entinen ammattimuusikko ja musiikinopettaja. Viini on aina kiinnostanut häntä ja loppujen lopuksi se vei hänen sydämensä. Vuonna 1994 hänet nimettiin Itävallan parhaimmaksi viiniekspertiksi ja hieman myöhemmin hän aloitti luennoimisen Itävallan viiniakatemiassa. Vuonna 2009 hän perusti oman viinitilansa ja loppu on historiaa. Autenttisuus yhdistettynä laatuun ovat hänelle sydäntä lähellä. Jokainen pullo, jossa on hänen viiniään, kuvaa sitä paikkaa mistä se on lähtöisin.

Tuoteryhmä

Roseeviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

929434

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Kein Name

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

Austria - Niederösterreich - Niederösterreich

Sokeripitoisuus

5 g/litra

Rypäleet

Zweigelt

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1027221