Vegan
Galipette Cidre Brut 4,5 % 33 cl tölkki

Galipette Cidre Brut 4,5 % 33 cl tölkki


3,49 €

Löydä Alkosta

Raikas ja puolikuiva, aidoista käsin poimituista ranskalaisista siideriomenoista valmistettu Galipette Brut -siideri nyt tölkissä. Ei lisättyä sokeria eikä lisättyä vettä (100 % pur jus)! Luontaisesti vegaani ja gluteeniton. Saatavilla hyvin varustelluista Keskon ruokakaupoista sekä Alkosta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkkaan kultainen väri.

Tuoksu

Kukkaiset aromit, joissa vihreää omenaa ja vastaleikatun nurmikon tuoksua.

Maku

Erittäin omenainen maku. Mehukkaan nektariininen, jossa aistittavissa myös kuivattua persikkaa. Maussa pehmeää maanläheisyyttä. Ilahduttavan puolikuiva siideri, jossa on täydellinen tasapaino sekä hapokkuuden että tanniinien, kuten myös kuivuuden ja makeuden välillä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nauti tästä pirteästä siideristä hyvin viilennettynä sellaisenaan tai jäiden kera, tai löydä sen ruokaystävällinen luonne yhdistämällä se kevyesti mausteisten ruokien kanssa.

Tarina

Galipette Cidre on korkealuokkainen ranskalainen siideri, joka on valmistettu vain hienoimmista käsin poimituista siideriomenoista, jotka on kasvatettu Luoteis-Ranskassa Normandian ja Brittanyn omenatarhoilla.​Galipette-siiderit fermentoidaan hitaasti ja hartaudella käyttämällä vain 100 % omenamehua (pur jus, ei tiivistettä) – valmistaminen tapahtuu alueen vuosisatoja vanhojen siideritraditioiden mukaisesti.​ Kaikki Galipette-siiderit ovat luonnostaan gluteenittomia ja vegaanisia, eikä niiden valmistuksessa käytetä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.​ Tuloksena on luonnollisesti aito siideri, jonka väri, aromi ja maku huokuvat laatua.

Tuoteryhmä

Siiderit

Alkoholipitoisuus

4,5 %

Alkon tuotenumero

776514

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Galipette

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

37 g/litra

Tuotenumero

1033052