La Guita Manzanilla Sherry 37.5cl

La Guita Manzanilla Sherry 37.5cl


Label: Rasvainen kalaLabel: Simpukat, Osterit, KampasimpukatLabel: AperitiiviLabel: Sienet

11,68 €

Löydä Alkosta

Upea, kuiva Manzanilla Sherry. Espanjalainen klassikko aperitiivi. Tämä sherry valloittaa maullaan ja on yksi Espanjan suosituimmista Manzanilloista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaaleankeltainen.

Tuoksu

Tuoksu on vivahteikas ja tyylikäs. Tyyliltään kevyt ja kuiva.

Maku

Maultaan sitruksinen ja hyvin mineraalinen, miellyttävän hiivainen. Paahteisuus ja mantelin aromi tuovat syvyyttä makuun. Pitkä jälkimaku.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Suositellaan nautittavaksi hyvin viilennettynä aperitiivina, tapasten kanssa tai äyriäisten ja muiden merenelävien, erityisesti savustetun lohen kanssa.

Valmistus

Viini tuotetaan Palomino- rypäleistä, jotka ovat peräisin yksi Sanlúcarin tunnetuimmista ja arvoistetuimmista tiloista, Pago de Mirafloresin viinitarhoilta. Kypsytetään amerikkalaisissa tammitynnyreissä Solera-menetelmällä Sanlúcar de Barramedan rannikkokaupungissa, joka on Atlantin valtameren ja Guadalquivir-joen vaikutuspiirissä. Tämä rannikon mikroilmasto vaikuttaa viinin ominaisuuksiin antaen ainutlaatuisen tyylin.

Tarina

Nimi, La Guita, tulee vanhasta andalusialaisesta slangisanasta guita, joka tarkoittaa käteistä. Perustaja Domingo Pérez Marín oli tunnettu siitä, että hän halusi, että hänelle maksetaan käteisellä. La Guita tarkoittaa myös narua, joten jokaisen pullon etiketissä on narunpätkä vahvistamassa nimeä.

Tuoteryhmä

Väkevät viinit

Alkoholipitoisuus

15 %

Alkon tuotenumero

953836

Tilavuus

0,375 l

Tuotemerkki

José Estévez

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

2 g/litra

Tuotenumero

1028634