UUTUUS

19 Crimes Sauv Block

19 Crimes Sauv Block


Label: Rasvainen kalaLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

13,69 €

Löydä Alkosta

Pirteän hedelmäinen ja puolikuiva australialainen Sauvignon Blanc -uutuus suosittuun 19 Crimes -tuoteperheeseen. Lataa Living Wine Label -äppi ja kuuntele Michael Mooren tarina.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Puolikuiva, keskihapokas, passionhedelmäinen, greippinen, karviaismainen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi kuin myös salaattien ja pikkusuolaisten, pastan, pitsan ja tulisten kanaruokien kanssa nautittavaksi.

Tarina

Etiketissä kuvattu, alun perin seppänä toiminut Michael Moore oli Irlannin itsenäisyysliikkeen aktivisti, jonka takia brittihallinto tuomitsi hänet karkotettavaksi Australiaan v. 1865. Hänet armahdettiin vuonna 1869 ja hän muutti San Franciscoon 1870. Kuuntele Michael Mooren tarina Living Wine Label -sovelluksen avulla. 19 Crimes -viinipullojen korkkeihin on merkitty yksi 19 rikoksesta, joista seurasi armotta karkoitus ja pitkä merimatka kohti Australiaa. Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan tuoduista siirtolaisista. Englantilaisia ja irlantilaisia karkotettiin 1700-1800 –luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan. He aloittivat perille päästyään uuden elämän siirtolaisina. 19 Crimes -viini kunnioittaa heidän usein traagistakin elämäntarinaa.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkon tuotenumero

955045

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Tuotenumero

1028232


Katso ohjeita