19 Crimes Sauv Block

19 Crimes Sauv Block


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Rasvainen kalaLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

13,99 €

Löydä Alkosta

Kuiva 19 Crimes Sauv Block, jossa mukana myös hieman Semillon -rypälettä. Tutustu Michael Mooren tarinaan skannaamalla puhelimellasi viinin etikettiä: experience.19crimes.com

Ruoka ja kuvaus

Maku

Kuiva, hapokas, omenainen, hunajameloninen, kevyen ananaksinen, hennon herukkainen, yrttinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi kuin myös salaattien ja pikkusuolaisten, pastan, pitsan ja tulisten kanaruokien kanssa nautittavaksi.

Tarina

Etiketissä kuvattu, alun perin seppänä toiminut Michael Moore oli Irlannin itsenäisyysliikkeen aktivisti, jonka takia brittihallinto tuomitsi hänet karkotettavaksi Australiaan v. 1865. Hänet armahdettiin vuonna 1869 ja hän muutti San Franciscoon 1870. Kuuntele Michael Mooren tarina skannaamalla puhelimellasi viinin etikettiä: experience.19crimes.com 19 Crimes -viinipullojen korkkeihin on merkitty yksi 19 rikoksesta, joista seurasi armotta karkoitus ja pitkä merimatka kohti Australiaa. Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan tuoduista siirtolaisista. Englantilaisia ja irlantilaisia karkotettiin 1700-1800 –luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan. He aloittivat perille päästyään uuden elämän siirtolaisina. 19 Crimes -viini kunnioittaa heidän usein traagistakin elämäntarinaa.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

955045

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1028232


Katso ohjeita