Vegan
Chill Out Chardonnay Australia rPET

Chill Out Chardonnay Australia rPET


Label: NoutopöytäLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

9,48 €

Löydä Alkosta

Suomen 6. myydyin valkoviini ja suosituin australialainen valkoviini on pullotettu kierrätysmuovista valmistettuun rPET-pulloon, jonka hiilijalanjälki on 90 % pienempi lasiseen viinipulloon verrattuna. Tämä vegaaninen kuiva Chardonnay on raikas, trooppisen hedelmäinen, hunajameloninen sekä kevyen yrttinen.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalea, oljenkeltaiseen vivahtava.

Tuoksu

Runsas, raikkaan hedelmäinen. Ripaus sitrushedelmää, hunajaa ja kevyttä mausteisuutta

Maku

Kuiva, keskihapokas ja aromikas. Pehmeä ja raikkaan hunajameloninen, kevyen persikkainen maku, jossa aavistus mausteisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Seuraksi erilaisille kasvisruoille, tapaksille sekä raikkaille salaateille.

Tarina

CHILL OUT® on life style -viinisarja, jonka tarkoitus on luoda uniikki ja rento lähestymistapa viinien maailmaan. Sarja sisältää viinejä useista eri maista kätevissä pakkauksissa. PET-pullot ovat ympäristöystävällisiä; ne ovat 100% kierrätettäviä ja niissä on 40% pienempi hiilijalanjälki. Se on myös kevyempi kuljettaa ja viilenee nopeammin. PET-pullon suosio pakkaustyyppinä on voimakkaassa kasvussa.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

13 %

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Chill Out

Sokeripitoisuus

4 g/litra

Rypäleet

Chardonnay

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1024492Eloisa hapokkuus antaa kokonaisuuteen ryhtiä ja viini jättää eloisan, tasapainoisen ja suunmyötäisen, kevyesti suuta supistavan jälkivaikutelman. Viini on sopusuhtainen kokonaisuus ja hintaansa nähden edullinen ostos.

- Viinistä Viiniin 2017 -opas


'Lievä sitrusmainen hapokkuus antaa viinille sen tarvitsemaa eloisuutta. Jälkivaikutelma on puhdas ja hedelmäinen. Tasokas arkiviini.'

- Viinistä Viiniin 2015 -opas

Katso ohjeita