UUTUUS

Eettinen
Drostdy Hof Chenin Blanc 3L

Drostdy Hof Chenin Blanc 3L


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Kana ja KalkkunaLabel: Rasvainen kalaLabel: SushiLabel: NoutopöytäLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit Kasvisruoka

30,99 €

Löydä Alkosta

LÖYTÖ -viini! Pirteän hedelmäinen ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Chenin Blanc Etelä-Afrikan yhdeltä tunnetuimmalta viinintuottajalta 100 % kierrätettävässä pakkauksessa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Kuiva, keskihapokas, persikkainen, trooppisen hedelmäinen, sitruksinen

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Monikäyttöinen seurustelu -ja ruokaviini mm.noutopöytään. Viini sopii hyvin salaattien ja kasvisruokien, kalan / äyriäisten ja erilaisten kanaruokien kumppaniksi.

Tarina

Drostdy-Hofin viinitila sijaitsee Tulbaghin alueella Etelä-Afrikassa. Jo vuonna 1804 perustettu viinitarha on saanut nimensä kauniista talosta, josta on näkymät viinitilalle. Talon on suunnitellut tunnettu ranskalainen arkkitehti Louis Michel Thibault. Alun perin oikeustalona käytetty De Oude Drostdy on nykyään kansallinen muistomerkki ja kulttuurihistoriallinen museo. Drostdy Hoffin viinit ovat eettisesti sertifioituja

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

939813

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Hana

Alue

South Africa - Western Cape - Western Cape

Sokeripitoisuus

4 g/litra

Rypäleet

Chenin Blanc

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1003559LÖYTÖ, 3 tähteä

3 tähteä, LÖYTÖ: "Kypsän hedelmäinen, varsin eksoottisarominen tuoksu. Hunajamelonin, persikan ja kypsän sitruksisuuden lisäksi viinissä on muun muassa hentoa kermaisuutta. Maku on kuiva ja toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi keltaista omenaa ja ananasta. Kypsän hedelmäinen, leveä suutuntuma saa ryhtiä hapokkuudesta, joka kantaa viiniä tasaiseen, hennon mausteiseen ja vienosti kypsän persikkaiseen jälkivaikutelmaan."

- Viinilehti

Katso ohjeita