LuomuVegan
Mini-Ferien Organic Rheinhessen Riesling by Huono Äiti

Mini-Ferien Organic Rheinhessen Riesling by Huono Äiti


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Vähärasvainen kalaLabel: Tulinen ruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Äyriäiset

14,29 €

Löydä Alkosta

Super suositun Miniloma Rose Prosecco by Huono Äiti rinnalle saapuu moderni ja haluttu luomu Riesling Saksan Rheinhessenistä. Mini-Ferien eli miniloma: Tiedät olevasi sen tarpeessa, kun käynti yksin ruokakaupassa tuntuu ylellisyydeltä – Huono Äiti

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vihertävän kuulaan keltainen

Tuoksu

Tuoksu on kuin raikas tuulahdus keskelle hektistä arkea. Viini on tulvillaan sitruksen, hunajamelonin sekä vihreän omenan aromeja. Selkeä mineraalisuus sekä hentoinen mausteisuus tuovat lisää syvyyttä aromimaailmaan.

Maku

Maku on kuiva, sekä suuta kostuttavan hapokas - suorastaan riemastuttavan pirteä. Tuoksun aromit toistuvat maussa, joka kestää ja kestää ja kestää, jättäen jälkeensä hedelmäisen ja mineraalisen hapokkaan jälkivaikutelman.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen viini sellaisenaan nautittavaksi hyvässä seurassa. Kevyemmät pasta ruoat, vaalea lihaiset kalat, äyriäiset sekä hieman tulisemmatkin ruoat, käyvät tämän tasapainoisen ja pirtsakan Rieslingin kaveriksi.

Tarina

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen. Huono Äiti alkoi yhden naisen juttuna Facebookista lähes kymmenen vuotta sitten. Huonon Äidin takana on Sari Helin - YLE:n ajankohtaisohjelmien tv-toimittaja, radiotoimittaja sekä kolumnisti eri naistenlehdissä. Somen jälkeen tuli blogi ja blogin jälkeen yhteisö. Yhteisön jäsenet sekä vakituiset kirjoittajat, videokuvaajat, kuvaajat ja leikkaajat tekevät nyt Huonon Äidin saitin sisällön.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

938306

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Huono Äiti

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

7 g/litra

Rypäleet

Riesling

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1035304


Katso ohjeita