-10%

Pebble Park Chardonnay Fairtrade 3 L

Pebble Park Chardonnay Fairtrade 3 L


Label: Kana ja KalkkunaLabel: NoutopöytäLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit Kasvisruoka

26,99 €

29,98 €

Löydä Alkosta

Vastuullisesti tuotettu pirteä ja hedelmäinen valkoviini Etelä-Afrikasta, Western Capen viinialueelta. Viini on saanut inspiraationsa alueella pesiviltä afrikanpingviineiltä. Viinin nimi Pebble Park viittaa merenrannoilta löytyviin meren sileiksi hiomiin pikkukiviin.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Hurmaavan hedelmäisen ja pirteän viinin tuoksu on aromeiltaan trooppisen hedelmäinen, kevyen persikkainen ja hennon mausteinen. Keskitäyteläinen maku on kuiva ja raikkaan hapokas, jossa maku seuraa tuoksun aromeja.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Mainio valinta illanistujaisiin seurusteluviiniksi. Kevyesti savustettu lohi, erilaiset kevyemmät linturuoat ja ruokaisat salaatit ovat tälle viinille oivia ruokakumppaneita.

Tarina

Western Capen viinialue sijaitsee Etelä Afrikan lounaisosassa. Alueen ilmasto on erityisen otollinen viininviljelylle, koska se sijaitsee Etelä-Atlantin ja Intian Valtameren yhtymäkohdassa. Tämä saa aikaan raikkaan merituulen, nimeltään Cape Doctor, joka viilentää viinitarhoja ja luo rypäleille optimaaliset kasvuolosuhteet. Ilmasto on myös otollinen uhanalaiselle afrikanpingviinille, joka pesii ja viihtyy erityisesti tällä rannikkoalueella. Viinin nimessä Pebble (suom. pieni sileä kivi) viittaa meren sileäksi hiomiiin kiviin, joita löytyy runsaasti alueen rannoilta.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

553708

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Anora Wines

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

4 g/litra

Rypäleet

Chardonnay

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1028141