UUTUUS

Two Oceans Moscato 8%

Two Oceans Moscato 8%


Lempeä & Makeahko

Label: juustotLabel: Tulinen ruokaLabel: Marjat ja hedelmätLabel: Makea jälkiruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Itämainen ruoka

8,98 €

Löydä Alkosta

Herkullinen, suussa sulavan makea ja matala-alkoholinen Two Oceans Moscato hedelmäisten jälkiruokien ja tulisten kookoscyrryjen kanssa nautittavaksi. Vaihda mielenmaisemaa ja anna ajatustesi lentää lämpimään.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Keskihapokas, makea, litsiluumuinen, päärynäinen ja ruusuinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nauti hyvin jäähdytettynä sellaisenaan tai hedelmäisten jälkiruokien ja kookoscurryn kanssa.

Valmistus

Two Oceans Moscaton rypäleet kerätään Worcesterin viinitarhoilta, jotka sijaitsevat 200 metriä merenpinnan yläpuolella. Viinin luonnollinen makeus syntyy keräämällä rypäleet optimaalisessa kypsyysasteessa, jolloin rypäleen hedelmäisyys on maksimaalisella tasolla ja keskeyttämällä viinin käymisprosessi oikea-aikaisesti.

Tarina

Two Oceans -viinien kotiseudut ovat Etelä-Afrikassa, josta juontuu myös nimi: Hyväntoivonniemellä kohtaavat Intian ja Atlantin valtameret, jotka synnyttävät niin sanotun ’Two Oceans’ -efektin: mereltä nousevat raikkaat tuulet ja toisaalta sumuisuus yhdistettynä loputtomaan horisonttiin ja energiseen rannikkoseutuun luovat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

8 %

Alkon tuotenumero

954234

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

South Africa - Western Cape - Western Cape

Sokeripitoisuus

72 g/litra

Rypäleet

Moscato

Makeus

Makea (sweet /doux)

Tuotenumero

1035048


Katso ohjeita