GlenDronach Cask Strenght Batch 9

Viskit Skotlanti
GlenDronach - Sherry-tynnyrikypsytyksen pioneeri
GlenDronach Cask Strenght Batch 9
Hinta Alkossa
100,71 €
Väri
Kastanjanruskea
Tuoksu
Kaakaota, lakritsijuurta ja paistettua appelsiinia sulatana-rusinaleivällä sekä Crème brûlée:tä.
Maku
Treacle-toffeeta, rusinaista paistettua briossia, pasittettua omenaa ja karhunvatukkapiirasta, kermatoffeeta ja tähtianista. Runsaasti paahdettua mallasta, viipyilevää tummaa suklaata ja espressoa.
Menestys & Maine
Historia
1826 perustettu Glendronach oli yksi ensimmäisistä rekisteröidyistä tislaamoista. Tislaamon perustaja James Allerdice oli värikäs persoona, joka promotoi viskiään aktiivisesti. James Allerdice on myös yksi tynnyrikypsytysviimeistelyn pioneereista. Tislaamo on nykyään tunnettu erityisesti Pedro Ximenez ja Oloroso -tynnyrikypsytetyistä viskeistään.
Valmistustapa
GlenDronach Cask Strength tarjoaa viskiharrastajille syvällisen kuvan tislaamon luonteesta viskin luonnollisella tynnyrivahvuudella pullotetun viskin kautta (59,4%). Sarjan yhdeksäs julkaisu on kypsytetty espanjalaisesta tammesta valmistetuissa Pedro Ximénez- ja Oloroso-sherrytynnyreissä, minkä tuloksena on saatu luonteikas ja runsaan sherryinen single malt -viski.

Jokainen GlenDronach Cask strenght -sarjan viski on pullotettu ilman jäähdytyssuodatusta ja korkealla vahvuudella, kuten oli tapana ennen 1900-luvun vaihdetta.

Kaikki Glendronach-tislaamon viskit saavat luonnolliset värinsä viskin hitaasta kypsymisestä espanjalaisissa tammitynnyreissä.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Alkoholipitoisuus
59.40 %
Pakkauskoko
70 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Alue / luokitus
Highland
Altian tuotenumero
1027063
Alkon tuotenumero
166627

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Brown-Forman