'Cause Kung Fu Girl kicks ass'

Tiedätkö mikä on useasti palkitun ja maailmalla kulttimaineen saavuttaneen Kung Fu Girl Riesling -valkoviinin salaisuus?
Kung Fu Girl Riesling rokkaa

Kung Fu Girl on tarina, joka yhdistää rockmanagerina aiemmin tunnetun viinintekijä Charles Smithin, Yhdysvaltain trendikkään Washingtonin viinialueen, upean Riesling-rypäleen ja erinomaisen viininvalmistustaidon.

Viinin raikkaan aromikkaan maun lisäksi sen ulkoasu on herättänyt huomiota, kuka on salaperäinen nainen etiketissä?

Inspiraatio Kill Bill -leffasta

Kung Fu Girl kertoo viinintekijä Charlesin rakkaudesta Riesling-rypäleeseen, josta valmistetaan raikkaan hapokkaita ja tyylikkäitä valkoviinejä erityisesti Saksan viinialueilla. Charlesin mielestä saksalaisten viinien etikettejä on kuitenkin vaikea ymmärtää, joten hän halusi omalle viinilleen sellaisen etiketin, jota jokainen osaa tulkita ja lukea.

Riesling-viinit, kuten Kung Fu Girl, toimivat erityisen hyvin aasialaisen ruoan ja sushin kanssa. Charlesin inspriraation lähteenä oli leffailta kaverin kanssa – Quentin Tarantinon Kill Bill -leffa, Lucy Liun ja Uma Thurmanin tappelukohtaus, aasialaista take-awayta ja lasillinen Rieslingia.

Mikä olisikaan mahtavampaa kuin Lucy Liu Ghost Fighterina uuden viinin etiketissä! Se antaa vihjeen viininystäville, että juoma sopii hyvin aasialaisen ruoan kanssa.

Every Label Has A Story
Charles Smith - From Rocker to Winemaker

Saman viinisarjan Eve ja Velvet Devil

Kung Fu Girl ilmentää hienosti Riesling-rypälelajikkeen ominaisuuksia. Edenin puutarhasta inspiraatiota saanut Eve Chardonnay puolestaan maailman ehkä tunnetuinta valkoviinirypälettä Chardonnayta.

"Sinfully tempting... the perfume of sweet apple blossoms lures you into the Garden of Eden", kuvailee Charles Smith.

Samettinen punaviini The Velvet Devil Merlot tuo esille maailman viljeltyimpiin tummiin rypälelajikkeisiin kuuluvan Merlot'in meheviä ominaisuuksia.

"This is one devil to emprace"

The Velvet Devil Merlot -viinin mehevä tanniinisuus toimii hyvin esimerkiksi grilliruokien kanssa

Sushibowl + Riesling

Puolikuivan Kungfu Girl Rieslingin raikkaan hedelmäinen ja aromikkaan sitrusmainen makumaailma sopii erityisen hyvin aasialaisen ruoan seuraan.

Grillatut omenalohivartaat & vihersalaatti

Eve Chardonnay -valkoviinin pirteä hapokkuus tuo raikkautta grillatun lohen aromeihin. Omenaisuus maistuu sekä ruoassa että viinissä. Tutustu reseptiin!

Charles Smith Wines

Charles Smith perusti viinitilansa Walla Wallaan Washingtonin osavaltioon vuonna 2001. Viinien mustavalkoinen, rockhenkinen maailma on helposti lähestyttävää ja viinit ovat tyyliltään ja laadultaan etikettien antaman lupauksen arvoisia.