Katkarapulautanen avokadolla ja basilikamajoneesilla
Herkullinen jättikatkaravuista valmistettu annos täydentyy lehtikaalilla, munakoisolla, avokadolla ja basilikamajoneesilla sekä Nederburgin valkoviineillä.
Katso resepti »Ole hyvä – Etelä-Afrikan palkituin viinitalo Nederburg tarjoaa syksyisen menun, jossa sen viinit yhdistyvät herkullisiin eteläafrikkalaisiin makuihin. Menun on luonut Etelä-Afrikassa opiskellut suomalainen Cordon Bleu -kokki Louise Mérus.
Herkullinen jättikatkaravuista valmistettu annos täydentyy lehtikaalilla, munakoisolla, avokadolla ja basilikamajoneesilla sekä Nederburgin valkoviineillä.
Katso resepti »Maukas piiras pitää sisällään kurpitsaa ja vuohenjuustoa. Ihastu kokki Louise Méruksen syksyiseen ohjeeseen ja nauti Nederburg-viinin kanssa.
Katso resepti »Bobotie on Etelä-Afrikan kansallisruoka, jossa käytetään jauhettua lihaa. Ihastu kokki Louise Méruksen lammaslihapulliin lisukkeineen ja nauti Nederburg-punaviinin kanssa.
Katso resepti »Rooibos-maustettu pannacotta saa herkullista makua omena-tähtianishillokkeesta ja macadamiapähkinöistä. Nauti Nederburgin herkullisen Late Harvest -jälkiruokaviinin kanssa.
Katso resepti »Louise Mérus on suomenruotsalainen Cordon Bleu kokki ja ruokakirjailija, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Tutustu mitä eteläafrikkalainen keittiö oikein pitää sisällään ja nappaa etusi Louisen kokkauskurssille!
Lue lisää »