Pirske juomat

Nautiskelujuoma hakusessa? Pienet Pirskeet!

Tutustu uuteen alkoholijuomatuoteperheeseen nimeltä Pirske.

Tarjolla on kaksi raikasta makua: Pirske vadelma-ginijuoma 4% sekä Pirske appelsiini-rommijuoma 4%.

Pirske appelsiini-rommijuoma 4%.

Löydät molemmat Pirske-juomat K-ryhmän ruokakaupoista, Prismoista sekä Alkon tilausvalikoimasta

Kotimainen ja simppeli valinta

Suomalainen Pirske valmistetaan Rajamäellä. Pirskeen miedot alkoholijuomasekoitukset on suunniteltu kuluttajille, jotka kaipaavat yksinkertaisia ja raikkaita makuja – tavoitteena oli luoda maukas ja helposti lähestyttävä valmis cocktail kirjavaan alkoholijuomasekoitushyllyyn. Suomalaiset kaipaavat juomahyllyyn selkeästi kotimaista, yksinkertaista juomaa jossa on tuttu, raikas maku.

Pirske-alkoholijuomissa maistuvat tuttujen marjojen ja hedelmien lisäksi rommi ja gin, joiden käyttäminen valmiissa juomasekoituksissa perinteisen vodkan sijaan on maailmanlaajuisesti trendikästä. Pirske appelsiini-rommijuomassa lämmin ja hedelmäinen tuoreen appelsiinin maku yhdistyy makeahkoon rommiin, mikä on omiaan luomaan aurinkoisen rantalomafiiliksen kuin Karibialla konsanaan. Pirske vadelma-ginijuomassa puolestaan makea vadelma yhdistyy raikkaalla tavalla ginin tuoreen katajan maun kanssa – makukokonaisuus tuo mieleen Suomen kesän, aurinkopiknikit nurmikolla sekä valoisat pohjolan yöt.

Molemmat Pirskeet maistuu parhaimmalta jääkylminä nautittuina – joko suoraan pullosta tai kaadettuna jäiden päälle lasiin. Halutessasi juoman voi koristella joko appelsiiniviipaleella tai tuoreilla vadelmilla.