Pekoniin käärityt porsaanfilepihvit ja grillattua parsaa

Porsaan sisäfile maustuu meheväksi pekoniin käärittynä, parsa kruunaa kokonaisuuden.

Pekoniin käärityt porsaanfilepihvit + viinisuositus
logo

4 HLÖ

AINEKSET

AINEKSET

  • 1 kpl (n. 400 g) porsaan sisäfileetä

  • 1 pkt (140 g) pekonia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 nippu vihreää parsaa

  • 200 g kevätsipulia

  • 2 rkl kapriksia

  • 2 kpl makeaa chiliä

VALMISTUSOHJEET

    1. Ota filee huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen uuniin laittoa. Leikkaa noin 80g pihvejä, nuiji kevyesti.

    2. Hiero pihvien pintaan suolaa ja pippuria. Kääri pihvi sivusta pekoniin. Paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai grillissä kypsäksi.

    3. Huuhtele ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi, paista pannulla oliiviöljyssä puolitetun chilin kanssa.

    4. Lisää lopussa joukkoon kaprikset, mausta suolalla ja pippurilla.