Katkarapukrepit

Katkarapu ja avocadotäytteiset krepit ovat loistavaa tarjottavaa kuohuviinin kera.
Katkarapukrepit + viinisuositus
Äyriäiset Äyriäiset Äyriäiset
4 HLÖ
30-45 MIN
AINEKSET
1 dl ohrajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
4 dl vettä tai vichyä
1-2 kananmunaa
3 rkl voisulaa suolaa
KATKARAPUTÄYTE
4 dl katkarapuja
1 avokado
1 ruukku jäävuorisalaattia
ruohosipulia hienonnettuna
1 punasipuli
1 suolakurkku
1 dl ranskankermaa (tai kermaviiliä)
1 valkosipulin kynsi
suolaa ja valkopippuria
1 Riko kanamunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikkonaiseksi. Lisää sekaan vuorotellen jauhoja sekä nestettä. Vatkaa joukkoon voisula tai öljy.
2 Anna taikinan turvota hetki, minkä jälkeen paista taikinasta paistinpannulla isoja ohuita kreppejä.
3 Valmista katkaraputäyte: Kuutioi kypsä avokado, sipuli ja suolakurkku sekä hienonna ruohosipuli ja valkosipuli.
4 Sekoita kaikki aineet ranskankerman joukkoon ja mausta suolalla sekä valkopippurilla.
5 Kuumenna krepit ja täytä ne katkaraputäytteellä ja salaatilla. Koristele kirsikkatomaateilla.
Vinkki!

Voit valmistaa krepit jo edellisenä päivänä, mutta valmista täyte ja täytä krepit vasta hetki ennen tarjoilua.

1 Riko kanamunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikkonaiseksi. Lisää sekaan vuorotellen jauhoja sekä nestettä. Vatkaa joukkoon voisula tai öljy.
2 Anna taikinan turvota hetki, minkä jälkeen paista taikinasta paistinpannulla isoja ohuita kreppejä.
3 Valmista katkaraputäyte: Kuutioi kypsä avokado, sipuli ja suolakurkku sekä hienonna ruohosipuli ja valkosipuli.
4 Sekoita kaikki aineet ranskankerman joukkoon ja mausta suolalla sekä valkopippurilla.
5 Kuumenna krepit ja täytä ne katkaraputäytteellä ja salaatilla. Koristele kirsikkatomaateilla.
Vinkki!

Voit valmistaa krepit jo edellisenä päivänä, mutta valmista täyte ja täytä krepit vasta hetki ennen tarjoilua.

AINEKSET
1 dl ohrajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
4 dl vettä tai vichyä
1-2 kananmunaa
3 rkl voisulaa suolaa
KATKARAPUTÄYTE
4 dl katkarapuja
1 avokado
1 ruukku jäävuorisalaattia
ruohosipulia hienonnettuna
1 punasipuli
1 suolakurkku
1 dl ranskankermaa (tai kermaviiliä)
1 valkosipulin kynsi
suolaa ja valkopippuria
Lisää muistilistaan