Korianteripestolla kuorrutetut vihersimpukat

Pestolla kuorrutetut simpukat ovat tyylikäs alkupala kuohuviinin kanssa.

Korianteripestolla kuorrutetut vihersimpukat

4 HLÖ

0 h 30 min

Resepti ja kuva

Lauantaina lautasella -kirja, ruokatoimittaja Tiina Rantanen / valokuvaaja Timo Viljakainen

Cape Malay -simpukat + viinisuositusCape Malay -simpukat

Nämä herkulliset simpukat on maustettu Cape Malayn tapaan, eli erilaisilla mausteilla ja kookosmaidolla.

Katso resepti
TapaslautaTapakset

Tapakset kuten erilaiset espanjalaiset makkarat ja manchego-juusto ovat pääosissa ruokakirjailija Tiina Rantasen tapaslautasella.

Katso resepti
Sitruunasilakat sardiinien tapaan

Marinoiduissa silakoissa on raikas maku. Tarjoile ne alkupalana vaalean leivän kera.

Katso resepti
Kahden kalan cevicheKahden kalan ceviche

Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä kaunis lohta ja kuhaa sisältävä ceviche on saanut inspiraationsa Filippiineiltä.

Katso resepti