Rapuja Savoyn tapaan

Kesäiltojen hämärtyessä on aika kutsua hyvät ihmiset koolle rapukesteihin. Näin keität kotimaiset jokiravut oikeaoppisesti.

Rapuja Savoyn tapaan + viinisuositus

8+ HLÖ

Resepti

ruokatoimittaja Tiina Rantanen

rapujuhlat ja viinivinkitRapujuhlat - tyyli ja tunnelma vapaa!

Rapujuhlia voi viettää monella eri tapaa. Riippuen muista ruokalajeista rapuja nautitaan muutamasta kappaleesta alkaen aina kokonaiseen ateriaan asti. Tärkeää onkin valita sopivat viinit niin ravuille kuin muille juhlapöydän antimille.

Lue lisää
Pommery_Brut_samppanja_pöydällä_mansikoiden_kanssaTutustu samppanjan maailmaan: Haastattelussa Pommeryn kellarimestari Clément Pierlot

Clément Pierlot, Pommeryn kymmenes chef de cave, vie meidät tutkimusmatkalle samppanjan sydämeen ja kertoo salat Viinilehden Vuoden Samppanja 2024 Pommery Brut Royalin takana.

Lue lisää
elokuun viinit pöydällä merenrannallaTOP 3 loppukesän viinit nautiskeluun ja ruoalle

Millaista viiniä elokuun illanviettoihin? Katso TOP 3 viinivinkit kuohu-, valko- ja roseeviinin ystävälle.

Lue lisää
Rapujuhlamenu_Ina_NiiniketoRapumenu á la Ina Niiniketo

Keittiömestari Ina Niinikedon rapumenussa nautitaan rapujen lisäksi kokonaisina keitettyjä latva-artisokkia, joita dipataan itsetehtyihin kastikkeisiin ja nautitaan juustopiirakan sekä ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa.

Katso resepti