1 Kuori ensin ravut ja säästä niistä pyrstö- ja saksilihat keittoa varten. Käytä kuoret ja jalat liemeen.
2 Silppua salottisipuli ja kuullota sipulisilppu voissa.
3 Mittaa liemiainekset kattilaan ja keitä puolisen tuntia. Siivilöi liemi.
4 Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Kiehauta voi-jauhoseos, mutta älä ruskista. Lisää liemi kattilaan kokoajan hyvin sekoitellen. Lisää sitten sherry ja muut mausteet.
5 Lopuksi vaahdota kerma ja sekoita se varovasti keittoon. Tarkista suola ja mausteet.
6 Jaa keitto lautasille, lisää ravun pyrstö- ja saksilihat ja tilliä.
7 Koristeeksi voit tehdä saaristolaisleivästä pieniä krutonkeja. Leikkaa leivästä ohuita viipaleita ja kuivaa ne 150 asteisessa uunissa 15 minuuttia. Murskaa sormin pieniä paloja keiton pinnalle.