Toast Skagen

Näyttävä toast skagen sopii hyvin myös juhla-ateriaan alkuruoaksi. Nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuviinin kera.
Katso Toast Skagen -ohje
Äyriäiset Äyriäiset Äyriäiset
4 HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
200 g kuorittuja katkarapuja
100 g kylmäsavulohta
1 kovaksi keitetty kananmuna
1 dl ranskankermaa
1 dl majoneesia
Nippu tilliä
Nippu ruohosipulia
Mustapippuria
4 viipaletta paahtoleipää
Voita
Valmistusohjeet:
1 Aloita sulattamalla ja valuttamalla kuoritut katkaravut.
2 Tämän jälkeen hienonna tilli ja ruohosipuli. Jatka hienontamalla keitetty kananmuna haarukalla karkeaksi hakkelukseksi.
3 Paahda paahtoleivät rapeiksi ja sekoita kulhossa ranskankerma ja majoneesi vaahdoksi.
4 Pursota pursotinpussilla vaahto leivän reunaan.
5 Lisää katkaravut sekä lohi ja mausta kevyesti pippurilla. Voit koristella annoksen tillitupsuilla sekä lusikallisella mätiä.
Valmistusohjeet:
1 Aloita sulattamalla ja valuttamalla kuoritut katkaravut.
2 Tämän jälkeen hienonna tilli ja ruohosipuli. Jatka hienontamalla keitetty kananmuna haarukalla karkeaksi hakkelukseksi.
3 Paahda paahtoleivät rapeiksi ja sekoita kulhossa ranskankerma ja majoneesi vaahdoksi.
4 Pursota pursotinpussilla vaahto leivän reunaan.
5 Lisää katkaravut sekä lohi ja mausta kevyesti pippurilla. Voit koristella annoksen tillitupsuilla sekä lusikallisella mätiä.
AINEKSET
200 g kuorittuja katkarapuja
100 g kylmäsavulohta
1 kovaksi keitetty kananmuna
1 dl ranskankermaa
1 dl majoneesia
Nippu tilliä
Nippu ruohosipulia
Mustapippuria
4 viipaletta paahtoleipää
Voita
Lisää muistilistaan