Caponata sopii kastikkeeksi myös liha-, kana- ja kalaruoille tai ruoaksi sellaisenaan hyvän maalaisleivän ja vihreän salaatin kera.
Vinkki! Keitä pasta aina riittävän isossa kattilassa ja reilussa suolalla maustetussa vedessä. Älä keitä pastaa liian pehmeäksi vaan al denteksi eli niin että pastassa on purutuntumaa.
Tiesitkö, että toisin kuin monet muut viinit, hapokas italialainen Chianti-viini muodostaa toimivan makuparin myös tomaattipohjaisten ruokien kanssa. Lue lisää Chiantista ruokaviininä.
"Rakastan pitkään uunissa haudutettuja kasvisruokia kuten ranskalaista ratatouillea ja tätä italialaista caponataa. Pitkään haudutettu tomaattinen kastike on parasta lohturuokaa mitä tiedän ja se sopii valmistettavaksi mihin aikaan vuodesta tahansa. Käytä caponatassa laadukkaita säilyketomaatteja niin lopputulos on paras mahdollinen. Rakastan myös parmesaanijuustoa ja omaan caponata-annokseeni raastan vielä pinnalle kuohkean kerroksen täyteläistä parmesaaniraastetta. Hyvää ruokahalua!"
Caponata sopii kastikkeeksi myös liha-, kana- ja kalaruoille tai ruoaksi sellaisenaan hyvän maalaisleivän ja vihreän salaatin kera.
Vinkki! Keitä pasta aina riittävän isossa kattilassa ja reilussa suolalla maustetussa vedessä. Älä keitä pastaa liian pehmeäksi vaan al denteksi eli niin että pastassa on purutuntumaa.
Tiesitkö, että toisin kuin monet muut viinit, hapokas italialainen Chianti-viini muodostaa toimivan makuparin myös tomaattipohjaisten ruokien kanssa. Lue lisää Chiantista ruokaviininä.
"Rakastan pitkään uunissa haudutettuja kasvisruokia kuten ranskalaista ratatouillea ja tätä italialaista caponataa. Pitkään haudutettu tomaattinen kastike on parasta lohturuokaa mitä tiedän ja se sopii valmistettavaksi mihin aikaan vuodesta tahansa. Käytä caponatassa laadukkaita säilyketomaatteja niin lopputulos on paras mahdollinen. Rakastan myös parmesaanijuustoa ja omaan caponata-annokseeni raastan vielä pinnalle kuohkean kerroksen täyteläistä parmesaaniraastetta. Hyvää ruokahalua!"