Chorizopasta & Chianti

Tomaattipohjaisen ja mukavan mausteisen chorizopastan viinikaveri on italialainen Ruffino Chianti-luomupunaviini, sillä hapokas tomaatti kaipaa parikseen hapokkaan viinin. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen kehittämää täsmäreseptiä.

Chorizopasta & Chianti
Ruffino Chianti Organic
Ruffino Chianti Organic
Punaviinit

Italia | Marjaisa & Raikas

14,69 €

4 HLÖ

1 h 0 min

Tutustu, miksi Chianti on hyvä ruokaviini.

Resepti ja kuva: Mari Moilanen

Ruffino Chianti sopii tomaattiruoilleMonta hyvää ruokasyytä valita Chianti

Italian Toscanasta tulevat Chianti-punaviinit ovat erinomaisia ruoan kumppaneita erityisesti tomaattipohjaisille ruoille. Lue miksi ja tutustu vinkkeihin.

Lue lisää
caponataCaponata-kastike pastalle

Italialainen caponata-kastike valmistetaan maukkaista vihanneksista. "Pitkään haudutettu tomaattinen kastike on parasta lohturuokaa mitä tiedän" – kokki ja ruokakirjailija Teresa Välimäki.

Katso resepti
pasta-annosSpaghetti con Polpette al Sugo

Nonnan luomulihapullat tuoretomaattikastikkeessa on täydellinen Italia-yhdistelmä Ruffinon luomu-chiantin kanssa.

Katso resepti
Ruffinon tila Poggio CascianoToscanalainen Ruffino on hurmannut jo 140 vuotta

Ruffino on synonyymi rakastetuimmille toscanalaisille viineille. 140-vuotistaivaltaan juhlivan Ruffinon viinien vannoutuneisiin ystäviin lukeutuvat niin säveltäjä Giuseppe Verdi kuin Ruotsin ja Italian kuninkaalliset perheet.

Lue lisää