Ankkawokki

Wokki on nopeatekoista ruokaa, jossa on paljon kasviksia ja vähärasvaista lihaa. Itämainen maku saadaan tahnoilla ja kastikkeilla.
Ankkawokki + viinisuositus
Kana kalkkuna Kana kalkkuna Kana kalkkuna
4 HLÖ
1 Taita nuudelilevyt kahteen osaan, laita kulhoon ja kaada päälle runsaasti kiehuvaa vettä. Anna hautua noin 5 minuuttia. Valuta ja huuhtele.
2 Paista ankanlihaviipaleita kuumassa öljyssä valkosipuli- ja inkivääritahnan kanssa. Lisää pannuun pilkotut kasvikset ja paista vielä hetken ajan.
3 Lopuksi sekoita joukkoon nuudelit, limen mehu ja kastikkeet. Kuumenna vielä pannulla.
4 Halutessasi voit koristella annoksen korianterilla.
AINEKSET
3 levyä munanuudelia
öljyä
300 g ankanlihaviipaleita
2 tl valkosipulitahnaa
1 tl inkivääritahnaa
1 prk vesikastanjaa viipaloituna
1 prk bambunversoviipaleita
1 paprika paloiteltuna
3 kevätsipulia tai pala purjoa suikaloituna
1 limen mehu
2 rkl kalakastiketta
1 dl makeaa thai chilikastiketta
(tuoretta korianteria silputtuna)
Lisää muistilistaan

Suositukset