Kotikokki pääsee helpolla, kun käyttää kaupoista saatavia hyviä valmiita bbq-kastikkeita.
1 h 0 min
Mausta broilerit suolalla ja oliiviöljyllä. Grillaa niitä ja valele grillauksen aikana BBQ-kastikkeella.
Kiehauta maissit suolavedessä 2 min ja grillaa pinta tummaksi. Valele maisseja voisulalla grillauksen aikana.
Keitä perunat lähes kypsäksi. Sen jälkeen puolita ne, valele oliiviöljyllä ja grillaa leikkuupinnat.
Innokkaat kotikokit eivät grillaa hehkuvien hiilien päällä pelkästään makkaraa, vaan loihtivat ulkona koko aterian alkuruoasta makeaan päätökseen. Mutkattomuus on sana myös kesäaterian juomissa. Ota grilliviinit haltuun!
Lue lisääYksi maailman viljellyimmistä rypälelajikkeista hurmaa viininystävät monipuolisella tyylillään niin ruoan kanssa kuin seurusteluviininä. Ranskan Burgundista kotoisin oleva Chardonnay on maailman tunnetuin valkoinen rypälelajike. Tutustu sen saloihin!
Lue lisääWings eli siivet ja ribs eli kyljet ovat parasta grilliin laitettavaa, sillä luun vieressä liha on aina maukkaimmillaan.
Katso reseptiSaltimbocca höystetään salvialla ja Prosciutto-kinkulla ja sen nimi tulee italian sanoista saltare eli hypätä ja bocca eli suu. Tässä ohjeessa perinteisen vasikanlihan sijaan käytetään broileria.
Katso resepti