Suomalaiseenkin makuun hyvin istuva Satay-kastike on kotoisin Indonesiasta. Mausteisen kanaruoan kanssa sopii aromaattinen valko- tai roseviini, joka pehmentää mukavasti ruoan mausteisuutta.
Liota varrastikkuja vedessä vähintään 30 minuuttia.
Sekoita keskenään kookosmaito, limen mehu ja punainen curry. Kuori ja hienonna valkosipuli ja lisää se seokseen. Laita broilerinpalat marinadiin ja anna niiden vetäytyä puolen tunnin ajan.
Työnnä broilerinpalat vartaisiin.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Mausta kalakastikkeella.
1. Pilko ja sekoita salaatin ainekset keskenään.
Sytytä grilli ja käytä suoraa lämpöä.
Voitele ritilä öljyllä ja laita vartaat ritilälle. Grillaa broilerivartaita 6–8 minuuttia molemmin puolin.
Lämmitä samalla tortillat. Täytä tortilla salaatilla ja muilla lisukkeilla ja laita päälle broilerinpaloja ja maapähkinäkastiketta.
Pihakokin kesä -lehti
Kevennä perinteistä liharagua kanalla ja nauti Ruffino Chianti -punaviinin kera.
Katso reseptiValmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.
Katso reseptiRuoan ja viinin yhdistelmä on parhaimmillaan mullistava kokemus, mutta se on myös varsin arkinen ja helppo apuväline alleviivaamaan herkullista makukokemusta. Tutustu neljään erilaiseen viini+kanaruoka -yhdistelmään.
Lue lisääVaaleanpunainen roseeviini on hyvin monipuolinen nautiskelu- ja ruokajuoma. Tutustu rohkeasti roseeseen ja katso asiantuntijan viinivinkit.
Lue lisää