Kanasataytortillat

Suomalaiseenkin makuun hyvin istuva Satay-kastike on kotoisin Indonesiasta. Mausteisen kanaruoan kanssa sopii aromaattinen valko- tai roseviini, joka pehmentää mukavasti ruoan mausteisuutta.

Kanasataytortillat + viinisuositus

4 HLÖ

0 h 45 min

Resepti ja kuva

Pihakokin kesä -lehti

Penne sul galloPenne sul gallo

Kevennä perinteistä liharagua kanalla ja nauti Ruffino Chianti -punaviinin kera.

Katso resepti
kana-pekoni-nachovuokaKananacho-lautanen

Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.

Katso resepti
grillattu kanaMillaista viiniä eri kanaruoille? Valkoista, punaista vai roseeta?

Ruoan ja viinin yhdistelmä on parhaimmillaan mullistava kokemus, mutta se on myös varsin arkinen ja helppo apuväline alleviivaamaan herkullista makukokemusta. Tutustu neljään erilaiseen viini+kanaruoka -yhdistelmään.

Lue lisää
Roseeviinit tulevat, oletko valmis?Roseeviini - katso asiantuntijan viinivinkit

Vaaleanpunainen roseeviini on hyvin monipuolinen nautiskelu- ja ruokajuoma. Tutustu rohkeasti roseeseen ja katso asiantuntijan viinivinkit.

Lue lisää