Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa

Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit tai Wine Spritzerit.
Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa + viinisuositus
Kana kalkkuna Kana kalkkuna Kana kalkkuna
4 HLÖ
+ 60 MIN
AINEKSET
4 maissikanan rintafileetä
3 dl kanalientä
2 dl polentasuurimoita
2 rkl oliiviöljyä
1 porkkana
4 parsatankoa
6 retiisiä
1 pkt minimaissia
öljyä, etikkaa, suolaa, tuoreita yrttejä
Valmistusohjeet:
1 Mausta maissikanan fileet suolalla. Paahda pannulla rapeaksi tai grillissä miedolla lämmöllä. Jos valmistat fileet pannulla, kypsennä ne uunissa loppuun saakka kypsäksi. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
2 Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon polentasuurimot. Keitä sekoittaen kypsäksi n. 5 min. Kaada polenta jäähtymään neliön muotoiseen astiaan. Jäähdytä kunnes massasta tulee tiivis.
3 Kumoa polentakakku ulos muotista ja leikkaa neljään osaan. Paahda palat öljyssä kuumalla pannulla.
4 Viipaloi porkkanat, parsat, retiisit ja minimaissit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä. Lisää lastut kulhoon ja mausta öljyllä, etikalla, suolalla ja haluamillasi yrteillä.
5 Kokoa omanlaisesi Street Food annos.
Valmistusohjeet:
1 Mausta maissikanan fileet suolalla. Paahda pannulla rapeaksi tai grillissä miedolla lämmöllä. Jos valmistat fileet pannulla, kypsennä ne uunissa loppuun saakka kypsäksi. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
2 Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon polentasuurimot. Keitä sekoittaen kypsäksi n. 5 min. Kaada polenta jäähtymään neliön muotoiseen astiaan. Jäähdytä kunnes massasta tulee tiivis.
3 Kumoa polentakakku ulos muotista ja leikkaa neljään osaan. Paahda palat öljyssä kuumalla pannulla.
4 Viipaloi porkkanat, parsat, retiisit ja minimaissit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä. Lisää lastut kulhoon ja mausta öljyllä, etikalla, suolalla ja haluamillasi yrteillä.
5 Kokoa omanlaisesi Street Food annos.
AINEKSET
4 maissikanan rintafileetä
3 dl kanalientä
2 dl polentasuurimoita
2 rkl oliiviöljyä
1 porkkana
4 parsatankoa
6 retiisiä
1 pkt minimaissia
öljyä, etikkaa, suolaa, tuoreita yrttejä
Lisää muistilistaan