1 Mausta maissikanan fileet suolalla. Paahda pannulla rapeaksi tai grillissä miedolla lämmöllä. Jos valmistat fileet pannulla, kypsennä ne uunissa loppuun saakka kypsäksi. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
2 Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon polentasuurimot. Keitä sekoittaen kypsäksi n. 5 min. Kaada polenta jäähtymään neliön muotoiseen astiaan. Jäähdytä kunnes massasta tulee tiivis.
3 Kumoa polentakakku ulos muotista ja leikkaa neljään osaan. Paahda palat öljyssä kuumalla pannulla.
4 Viipaloi porkkanat, parsat, retiisit ja minimaissit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä. Lisää lastut kulhoon ja mausta öljyllä, etikalla, suolalla ja haluamillasi yrteillä.
5 Kokoa omanlaisesi Street Food annos.