Penne sul gallo

Kevennä perinteistä liharagua kanalla ja nauti Ruffino Chianti -punaviinin kera.
Kana kalkkuna Kana kalkkuna Kana kalkkuna
4 HLÖ
15-30 MIN
AINEKSET
200 g broilerin jauhelihaa
200 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 porkkana
persiljaa
1-2 valkosipulin kynttä
pieni pala selleriä
2 dl punaviiniä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
400 g tomaattimurskaa (1 tlk)
Penne-pastaa
1 Pilko vihannekset ja sipulit pieniksi paloiksi.
2 Kuullota vihannekset ja sipulit pannulla öljyssä ja siirrä ne kattilaan Paista pannulla jauhelihat ja lisää ne vihannesten joukkoon.
3 Lisää joukkoon pari desiä punaviiniä ja keitä kasaan. Lisää suola ja pippuri.
4 Lisää tomaattimurska ja tarvittaessa hieman vettä.
5 Keitä kasaan noin tunnin verran ja tarkista maku.
6 Keitä penne-pasta al denteksi ja sekoita kastike pastan joukkoon.
Resepti Ruffino-viinitalo
1 Pilko vihannekset ja sipulit pieniksi paloiksi.
2 Kuullota vihannekset ja sipulit pannulla öljyssä ja siirrä ne kattilaan Paista pannulla jauhelihat ja lisää ne vihannesten joukkoon.
3 Lisää joukkoon pari desiä punaviiniä ja keitä kasaan. Lisää suola ja pippuri.
4 Lisää tomaattimurska ja tarvittaessa hieman vettä.
5 Keitä kasaan noin tunnin verran ja tarkista maku.
6 Keitä penne-pasta al denteksi ja sekoita kastike pastan joukkoon.
Resepti Ruffino-viinitalo
AINEKSET
200 g broilerin jauhelihaa
200 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 porkkana
persiljaa
1-2 valkosipulin kynttä
pieni pala selleriä
2 dl punaviiniä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
400 g tomaattimurskaa (1 tlk)
Penne-pastaa
Lisää muistilistaan