Kananacho-lautanen

Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon.
6-8 HLÖ
30-45 MIN
Valmistusohjeet:
1 Leikkaa pekoni pieneksi silpuksi ja paahda pannulla kunnes ne ovat rapeita.
2 Paista kananfieet kypsiksi pannulla, anna niiden levätä hetki ja leikkele sitten pieniksi paloiksi.
3 Levitä nachot isoon vuokaan tai pellille. Raasta chilicheddar ja levitä se nachojen päälle.
4 Levitä nachoille kanan palat ja sen päälle pekonit. Valuta jalapenot ja levitä nekin mukaan.
5 Lopuksi levitä juustokastike kaiken päälle ja paahda 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
6 Ripottele valmiin annoksen päälle granaattiomenan siemenet.
Kauppalista:
2 pss juustonachoja
1 pkt Jukolan chilicheddar -juustoa
4 kanan rintafilettä (kokonaisia)
2 pkt pekonia
1 prk säilykejalapenoja
2 prk juustokastiketta
1 granaattiomena
Lisää muistilistaan

Suositukset