Palsternakkakeitto ja juustokakut

Keittoihin sopii hyvin lämmin juusto. Tässä ohjeessa juustokakun rapeus kruunaa makuliiton.

Palsternakkakeitto ja juustokakut + viinisuositus

kalakeitto ja laroche viinipulloMicken kalakeitto

Tämä keitto saa mukavan twistin tomaattiaiolista. Katso kokki Michael Björklundin kalakeitto-ohje ranskalaiselle Laroche Chardonnay L -valkoviinille.

Katso resepti
Ribollita - firenzeläinen vihanneskeittoRibollita – firenzeläinen vihanneskeitto

Klassikkoruoka Toscanasta – tämä runsas italialainen keitto on oikeastaan pata, joka saa makunsa erilaisista vihanneksista sekä possunkyljestä. Vegaaniversion saat jättämällä possun pois.

Katso resepti
Maa-artisokkakeittoa + viinisuositusMaa-artisokkakeittoa

Maa-artisokka on maukas ja juhlava raaka-aine, jonka toimii parhaiten juuri keitoissa. Viimeistele munakoisokaviaarilla.

Katso resepti
Sauvignon Blanc - raikas ja monipuolinen rypälelajiSauvignon Blanc - raikas ja monipuolinen rypälelaji

Ranskan Bourdeauxista lähtöisin oleva Sauvignon Blanc on suosituin valkoinen rypälelajike heti Chardonnayn jälkeen. Pirteän hapokas ja aromikas sauvignon blanc on hyvä valinta kepeiden kala- ja kasvisruokien kumppaniksi.

Lue lisää