Karitsanpaistitagliatelle

Kun maustat pastakastikkeen punaviinillä, se keittyy kasaan, tiivistyy maukkaaksi ja haihduttaa pois alkoholin valmistuksen aikana.

Karitsanpaistitagliatelle + viinisuositus

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Resepti

Kokki Aki Wahlman

Karitsan paahtopaistia + viinisuositusKaritsan paahtopaisti ja omena-ruusukaali-paistos

Karitsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.

Katso resepti
Yrttimarinoitua karitsan fileetä lehtikaalipestollaYrttimarinoitua karitsan fileetä lehtikaalipestolla

Lehtikaalipesto ja -sipsit tuovat pikantin lisän yrttiseen karitsaan, jota maa-artisokkamuhennos mehevöittää.

Katso resepti
caponataCaponata-kastike pastalle

Italialainen caponata-kastike valmistetaan maukkaista vihanneksista. "Pitkään haudutettu tomaattinen kastike on parasta lohturuokaa mitä tiedän" – kokki ja ruokakirjailija Teresa Välimäki.

Katso resepti
Passeli punajuuripasta ja viinisuositusPasseli punajuuripasta

Vuohenjuustonokareilla viimeistelty pähkinäinen punajuuripasta loihtii sekä veden kielelle että tekijästään gourmettaitajan.

Katso resepti