Näissä tacoissa täytteenä on kotimaista härkäpapua, jauhelihaa ja kaalia. Nauti mehevän punaviinin kanssa!
Chile | Mehevä & Hilloinen
19,99 €
Silppua sipuli ja valkosipuli pieniksi kuutioiksi. Ruskista jauheliha voissa pannulla ja lisää sipulikuutiot ja tomaattipyre.
Lisää mausteet ja tarkista tulisuutta oman maun mukaan.
Lisää kypsät härkäpavut (joko kaupasta valmiiksi kypsinä ostetut tai itse keittämäsi) ja tomaattimehu. Anna hautua ja maun tekeytyä n. puoli tuntia.
Sekoita keskenään majoneesi ja Sriracha-kastike.
Leikkaa kaali ja korianteri suikaleiksi.
Lämmitä maissitortillat pannulla.
Laita tortillan pohjalle kaalia ja lihapapukastiketta, koristele korianterilla ja majoneesilla. Pikkelöidyt paprikat sopivat todella hyvin tacojen kyytipojaksi.
Ravintola Nokan keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija tekee tiivistä yhteistyötä pientilatuottajien kanssa ja on innokas kalastaja ja metsästäjä.
Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso reseptiSorsasta saat yllättävän helposti herkullisen juhlaruoan. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemassa ohjeessa maistuvat tatit ja omena.
Katso reseptiYksi keittiömestari Ari Ruohon suosikkiruoista on pitkään haudutettu karitsan niska. Tarjoile täyteläisen Tarapacá -punaviinin kanssa.
Katso resepti